Tanssitekniikkaa, perusliikkumista ja kehittymistä tanssijana!

Videopaketit

Tämän sivun videopaketit ovat kaikki omia kokonaisuuksiaan, eivätkä kuulu Online Live jäsenyyksiin. Tiettyyn pakettiin kuuluvien videoiden katseluoikeuden saat tilaamalla kyseisen videopaketin verkkokaupasta. Tilaa oma videopakettisi verkkokaupasta!

Videopaketteihin kuuluvat videot ja videoiden tarkemmat kuvaukset löydät alla olevien linkkien takaa.

Paritanssi-videopaketit

Täältä löydät videoita, joiden avulla voit harjoitella tanssitekniikkaa ja kehittyä tanssijana! Opettajana Kati Koivisto.

Tämä videopaketti sopii sinulle, joka haluat harjoitella lavatanssin naisten askeleita, tanssitekniikkaa, peruskäännöksiä ja kehittyä tanssijana. Hinta 39€/3kk katseluoikeus online-palvelussa.

Osta tästä lavatanssin askeleita naisille

Tämä tanssiharjoitus sopii sinulle, joka haluat harjoitella lavatanssin ensimmäisiä askeleita ensin yksin ja sitten parin kanssa. Selkeässä opetuksessa pääset harjoittelemaan perusaskeleita, tanssitekniikkaa, peruskäännöksiä! Hinta 44,90€/2kk.

Alla maistiaisia videopaketista.

Osta tästä paritanssin perusteet

Jari Aaltosen ja Kati Koiviston tehokkaassa ja ammattitaitoisessa opetuksessa pääset harjoittelemaan perustekniikkaa ja jatkokurssilaisille sopivia kuvioita. Tanssilajeina Fusku, Rumba, Bugg ja Cha Cha. Hinta 49,90€/2kk.

Alla maistiaisia videopaketista.

Osta tästä Jarin ja Katin jatkokurssit

Hyvinvointi -videopaketit

Jooga on rauhallinen ja lempeä harjoitusmuoto, joka tasapainottaa kehoa ja mieltä. Jooga sekä energisoi että rauhoittaa, se lämmittää ja avaa kehoa joogan perusliikkeiden avulla. Harjoituksen perustan muodostavat hengitystekniikat, kehonhallinta ja mielen keskittäminen tähän hetkeen. Jooga sopii kaikille aloittelijoista kokeneisiin joogaajiin. Se auttaa ylläpitämään elinvoimaa, vahvistamaan ja notkistamaan kehoa sekä syventämään hengitystä. Ohjaajana Viljami Lehtonen.

Jooga -videopaketti sisältää seuraavat videot: Koko kehon jooga, Niska-hartia jooga ja Lantion alueen jooga

Osta tästä jooga videopaketti