fbpx

Lavatanssin askeleita naisille-videopaketti

Lavatanssin askeleita naisille-videopaketti

24,90 

Tämä tanssiharjoitus sopii sinulle, joka haluat harjoitella lavatanssin naisten askeleita, tanssitekniikkaa, peruskäännöksiä ja kehittyä tanssijana. Opettajana Kati Koivisto.

Tilaamalla tämän tuotteen saat Lavatanssin askeleita naisille -videopaketin katseluoikeuden 12 kuukaudeksi Online-palvelussa. Määräaikainen katseluoikeus astuu voimaan, kun tilaus on maksettu. Katseluoikeus päättyy määräajan päätyttyä.

Lavatanssin askeleita naisille -videopaketti sisältää seuraavat videot

  • Tanssiharrastuksen aloittaminen
  • Perinteisten tanssiaskeleet
  • Lavatanssin askeleita naisille

Osasto:

Kuvaus

Tuotteen tilaaminen edellyttää rekisteröitymistä, jossa luot itsellesi tunnuksen ja salasanan verkkopalveluun. Rekisteröityminen on ilmaista. Jos et ole vielä rekisteröitynyt Happy Dance -sivustolle, voit tehdä sen tilauksen yhteydessä verkkokaupan kassalla.

Rekisteröitymällä hyväksyt Happy Dance Online -palvelun käyttöehdot.

Tilauksen voit maksaa verkkomaksupainikkeilla, lompakkopalveluilla tai luottokortilla sekä myös liikunta- ja kulttuurieduilla (Smartum, Edenred, Tyky, ePassi, Eazybreak). Maksuvaihtoehdot näkyvissä verkkokaupan kassalla. Huomaathan, että jos maksat liikunta- tai kulttuuriedun mobiilimaksuna, ilmoita siitä kassalla tilauksen lisätiedoissa ja lähetä meille kuitti/kuvankaappaus maksusta, näin nopeutat tilauksen käsittelyä. Käsittelemme tilauksen 2-3 arkipäivässä maksusuorituksen saavuttua. Ota tarvittaessa yhteyttä info (at) happydance.fi tai 044 291 9054.

Otsikko

Go to Top