fbpx

Paritanssin perusteet videopaketti

Paritanssin perusteet videopaketti

24,90 

Tämä tanssiharjoitus sopii sinulle, joka haluat harjoitella lavatanssin ensimmäisiä askeleita ensin yksin ja sitten parin kanssa. Selkeässä opetuksessa pääset harjoittelemaan perusaskeleita, tanssitekniikkaa, peruskäännöksiä ja opit tanssimaan Foksia, Tangoa, Valssia sekä Fuskua! Opettajana Kati Koivisto.

Tilaamalla tämän tuotteen saat Paritanssin perusteet -videopaketin katseluoikeuden 12 kuukaudeksi Online-palvelussa. Määräaikainen katseluoikeus astuu voimaan, kun tilaus on maksettu. Katseluoikeus päättyy määräajan päätyttyä.

Paritanssin perusteet -videopaketti sisältää seuraavat videot

  • Miesten askeleet
  • Naisten askeleet
  • Paritanssin perusaskeleet  ja käännökset yhdessä

Osasto:

Kuvaus

Tuotteen tilaaminen edellyttää rekisteröitymistä, jossa luot itsellesi tunnuksen ja salasanan verkkopalveluun. Rekisteröityminen on ilmaista. Jos et ole vielä rekisteröitynyt Happy Dance -sivustolle, voit tehdä sen tilauksen yhteydessä verkkokaupan kassalla.

Rekisteröitymällä hyväksyt Happy Dance Online -palvelun käyttöehdot.

Tilauksen voit maksaa verkkomaksupainikkeilla, lompakkopalveluilla tai luottokortilla sekä myös liikunta- ja kulttuurieduilla (Smartum, Edenred, Tyky, ePassi, Eazybreak). Maksuvaihtoehdot näkyvissä verkkokaupan kassalla. Huomaathan, että jos maksat liikunta- tai kulttuuriedun mobiilimaksuna, ilmoita siitä kassalla tilauksen lisätiedoissa ja lähetä meille kuitti/kuvankaappaus maksusta, näin nopeutat tilauksen käsittelyä. Käsittelemme tilauksen 2-3 arkipäivässä maksusuorituksen saavuttua. Ota tarvittaessa yhteyttä info (at) happydance.fi tai 044 291 9054.

Otsikko

Go to Top