fbpx

UUTUUS! Happy Dance Online – jatkuva tilaus

UUTUUS! Happy Dance Online – jatkuva tilaus

24,90  / kuukausi

Happy Dance Onlinen kuukausijäsenyys uudistuu! Tilaamalla tämän tuotteen pääset tanssimaan niin soolotanssitunneilla, paritanssitunneilla kuin kehonhuoltoon keskittyvillä tunneilla.

1.9. alkaen jatkuvana tilauksena tilattavan, uuden, kattavamman ja monipuolisemman jäsenyyden hinta 24,90 €/kk. Tilausmaksu suoritetaan luottokorttimaksuna ja maksu veloitetaan ensimmäisen tilauksen jälkeen kuukausittain automaattisesti. 

Mukaan tanssimaan voit tulla ilman ennakko-osaamista ja tanssitaito ja kunto kohenee viikko viikolta! Verkkopalvelustamme löydät myös paljon erilaisia Online-jäsenyyteen kuuluvia tallenteita, joita voit tehdä silloin kun sinulle sopii.

Palvelun käyttöoikeuden ja livelähetysten katseluoikeuden saat tilaamalla tämän kuukausittain uusittavan jatkuvan tilauksen. Tilaus on voimassa toistaiseksi ja voit peruuttaa tilauksen milloin haluat. Peruutettu tilaus päättyy käynnissä olevan tilausjakson päättyessä.

Tuotetunnus (SKU): Happy Dance Online - jatkuva tilaus Osasto:

Kuvaus

Tanssikoulu Happy Dancen tunneille voit nyt Porin lisäksi osallistua mistä tahansa maailman kolkasta – tarvitset vain tilan, koneen ja nettiyhteyden!

Tuotteen tilaaminen edellyttää rekisteröitymistä, jossa luot itsellesi tunnuksen ja salasanan verkkopalveluun. Rekisteröityminen on ilmaista. Jos et ole vielä rekisteröitynyt Happy Dance -sivustolle, voit tehdä sen tilauksen yhteydessä verkkokaupan kassalla.

Rekisteröitymällä hyväksyt Happy Dance Online -palvelun käyttöehdot.

Otsikko

Go to Top