Online & Live

Palveluiden käyttöohjeita

Kuinka käytän Happy Dance Online- ja Live-palveluita

Video isolle ruudulle

Happy Dance Online ja Live on parasta suurelta näytöltä omasta olohuoneestasi. Kännykkä tai läppäri kiinni television HDMI-sisääntuloon sopivalla kaapelilla ja järjestelmäsi on valmis. Kuva ja ääni kulkevat samaa kaapelia pitkin. Päätelaitteesi voi olla kännykkä, läppäri, tabletti tai vaikkapa Xbox One. Tarkoitukseen sopivan HDMI-kaapeli löytyy hyvin varustelluista tavarataloista tai kodinkoneliikkeestä. Älytelevision omat selaimet toimivat yleisesti ottaen huonosti palvelun kanssa.

Samassa lähiverkossa olevan tietokoneen selainikkunan voi myös suoratoistaa suoraan älytelevisioon esim Chromecastin tai AppleTV:n avulla.

Vähintään 7M Internet-yhteys

Happy Dance Online- ja Live-palvelun suoratoistoon tarvitset laadukkaaseen videotoistoon riittävän nettiyhteyden. Usein mokkulalla saatava 4G nopeus riittää, mutta nettioperaattorin satunnaiset ruuhkat voivat tilapäisesti laskea nettisi yhteysnopeutta ja huonontaa palvelun käyttökokemusta. Tämä saattaa näkyä esim. videon pätkimisenä. Luotettavimmin palvelu toimii kiinteällä nettiyhteydellä.

Mikäli yhteysnopeutesi ei riitä teräväpiirtotoistoon, videon kuvanlaatu siirtyy automaattisesti pienemmälle toistotarkkuudelle. Happy Dance -Online ja -Live tuntien toistotekniikka on toteutettu kansainvälisen suuren palveluntarjoajan välityksellä. Tanssikoulun päässä käytämme luotettavaa valokuituyhteyttä. Mahdolliset ongelmat videoiden toistossa johtuvatkin useimmiten palvelun käyttäjän yhteysnopeuden heilahduksista.

Lue tarkemmin palvelun teknisistä yksityiskohdista