Hienoa, että olet mukana!

Tervetuloa ONLINE-palveluun!

Kuntoile kätevästi kotona – monipuolisesta online-palvelusta löydät erilaisia soolotanssitunteja, paritanssia sekä kehonhuoltoa!

Tähdellä merkityt tämän sivun videot ovat nähtävillä vain Online-palveluun rekisteröityneille. Jos et ole vielä rekisteröitynyt, rekisteröidy täältä. Rekisteröityminen on maksutonta.

Happy Dance Onlinen Soolotanssi LIVE – tutustu ja tule mukaan menoon!

Tutustu uuteen Online-palveluun!

Tule mukaan mahtavaan menoon!

Kuuntele ohjeet ja tutustu LIVE-tuntien toimintaan!

Kati kertoo toiminnasta ja pääset myös ottamaan ensimmäisiin tanssiaskeleita, matot rullalle ja menoksi!

Opetus lähtee aina liikkeelle kävelystä sekä oikean askeltekniikan opettelusta. Tällä tanssihetkellä tutustutaan sensuellin Bachatan liikkeeseen ja Katin selkeään opetustyyliin.

Tässä tanssituokiossa harjoitellaan Salsaa. Tulet huomaamaan, että salsa on  tehokasta, kun askeleita tulee nopeassa tahdissa. Tiedossa on pehmeää askellusta, hyvää selkäjumppaa ja rytmikästä Salsan liikettä!

Tanssi on hyvin kokonaisvaltaista liikettä – askeleet, selän liike sekä jalkojen liikkuvuus kehittyvät kohisten! Tällä tanssitunnilla vartalon rytmiä sekä jalkojen liikkuvuutta harjoitellaan Foksin ja Fuskun rytmissä! 

Myös soolotanssitunneilla tunnelmallinen suomalainen tango sekä tulinen argentiinalainen tango ovat loistavaa tasapaino- ja tukijalankäyttötreeniä. Hitaammassa liikkeessä korostuvat selän ja käsien kannatus ja huomaat ryhtisi kehittyvän!

Happy Dance Onlinesta löytyy myös monipuolista paritanssiopetusta

Tutustu paritanssin perusteiden tunnelmaan

Verkkokaupasta löytyy paritanssin perusteet videopaketti, minkä avulla voit opetella paritanssin ensimmäisiä askeleita. Tässä näet pätkiä Foksin, Tangon, Valssin ja Fuskun opetuksesta.

Keinuva ja kaunis valssi on yksi perustansseista, opettele askeleet tästä! Tällä tanssitunnilla harjoitella askeltekniikka ja jalkojen oikeat linjat. Ensin kannattaa opetella huolellisesti omat askeleet ja harjoitella sitten vasta tanssiparin kanssa.

Tällä tanssituokiolla pääset tutustumaan Fuskun perusteet/keskitason livestream-tunnelmaan. Videolla näet pätkiä kokonaisesta kurssista.

Happy Dance Onlinen Hyvinvointi LIVE – Jooga ja FasciaTraining

Tässä pääset tutustumaan joogaopettajaamme Viljami Lehtoseen, hän kertoo miten varustaudut tunneille ja kenelle jooga sopii. Hänen johdolla opettelet muutamia tärkeita perusasioita ennen joogatuntiesi aloitusta.

Ammattitaitoinen ja pitkän linjan fysioterapeutti Nina Kivelä ohjaa FasciaTraining-tuntejamme. Tällä videolla Nina kertoo Fascioista, tunneista ja ohjeistaa tärkeitä perusasioita ennen tuntien aloitusta.

Liity mukaan Onlineen!

Tilatessasi määräaikaisen Soolotanssi Live, Paritanssi Live, Hyvinvointi Live tai All inclusive Live -tuotteen saat yhdellä kertaa 1-12 kk jäsenyyden (näkyy tuotesivulla päivien mukaan 30/60/90/… päivää jne). Määräaikaisen jäsenyyden voit maksaa verkkomaksupainikkeilla, lompakkopalveluilla tai luottokortilla sekä myös liikunta-ja kulttuurieduilla (Smartum, Edenred, Tyky, ePassi, Eazybreak). Soolotanssi Liven, Paritanssi Liven, Hyvinvointi Liven tai All inclusive Liven määräaikainen käyttöoikeus astuu voimaan, kun kertatilaus on maksettu.