Hienoa, että olet mukana!

Tervetuloa ONLINE-palveluun!

Iloista tanssiliikuntaa Katin johdolla, paikasta riippumatta! Online verkkopalvelusta löydät erilaisia tanssihetkiä ja nautit tanssiliikunnasta ajankohdasta riippumatta, silloin kun sinulle sopii. Lisää mahtavia videoita tulossa syksyn aikana!

Uutuutena Jooga-videopaketti!
Viljami Lehtosen ohjaama rauhallinen ja lempeä jooga sopii kaikille aloittelijoista kokeneisiin joogaajiin. Jooga-videopaketti tilattavissa verkkokaupan kautta (paketti ei kuulu Soolotanssi Live & Online -jäsenyyteen). Katso lisätietoa täältä!

Tässä maistiaisia soolotanssien harjoitusvideoista

Tähdellä merkityt tämän sivun videot ovat nähtävillä vain Online-palveluun rekisteröityneille. Jos et ole vielä rekisteröitynyt, rekisteröidy täältä. Rekisteröityminen on maksutonta.

Tutustu uuteen Online-palveluun!

Tule mukaan mahtavaan menoon!

Opetus lähtee aina liikkeelle kävelystä ja oikean askeltekniikan opettelusta.

Erilaisia rytmityksiä ja pehmeää askellusta opetellaan Salsan tahdissa!

Jalkojen liikkuvuutta harjoitellaan Foksin ja Fuskun rytmissä!

Tasapaino ja tukijalan käyttö kehittyy
Tangon liikkeessä!

Keinuva ja kaunis valssi on yksi perustansseista, opettele askeleet tästä!

Laajemmat soolotanssikokonaisuudet ja -tunnit ovat nähtävillä vain maksullisen jäsenyyden tilanneille!

Haluatko treenata lisää? Tilaa Soolotanssi Live & Online -jäsenyys – vain 19,90 € /kk

Soolotanssi Live & Online -jäsenyyteen kuuluvien videoiden ja livelähetysten katseluoikeuden saat tilaamalla joko kuukausittain uusittavan jatkuvan tilauksen tai määräaikaisen kertatilauksen.

Mikä ero on jatkuvalla tilauksella ja kertatilauksella?

Online jäsenyyden jatkuva tilaus on voimassa toistaiseksi. Tilaus maksetaan luottokortilla ja maksu veloitetaan tilauksen jälkeen automaattisesti kuukausittain. Jatkuvan tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa.

Online jäsenyyden kertatilaus on määräaikainen. Tilaat yhdellä kertaa 1-12 kk jäsenyyden (näkyy tuotesivulla päivien mukaan 30/60/90/… päivää jne). Kertatilauksen voit maksaa verkkomaksupainikkeilla, lompakkopalveluilla tai luottokortilla sekä myös liikunta-ja kulttuurieduilla (Smartum, Edenred, Tyky, ePassi, Eazybreak). Määräaikainen käyttöoikeus astuu voimaan, kun kertatilaus on maksettu. Käyttöoikeus päättyy määräajan päätyttyä.