fbpx

Jarin ja Katin jatkokurssit – videopaketti

49,90 

Jari Aaltosen ja Kati Koiviston tehokkaassa ja ammattitaitoisessa opetuksessa pääset harjoittelemaan perustekniikkaa ja jatkokurssilaisille sopivia kuvioita. Tanssilajeina Fusku, Rumba, Bugg ja Cha Cha.

Tilaamalla tämän tuotteen saat  Jarin ja Katin jatkokurssit -videopaketin katseluoikeuden 2 kuukaudeksi Online-palvelussa. Määräaikainen katseluoikeus astuu voimaan, kun tilaus on maksettu. Katseluoikeus päättyy määräajan päätyttyä.

 Videopaketti sisältää seuraavat videot

  • Fusku
  • Rumba
  • Bugg
  • Cha Cha

Osasto:

Kuvaus

Tuotteen tilaaminen edellyttää rekisteröitymistä, jossa luot itsellesi tunnuksen ja salasanan verkkopalveluun. Rekisteröityminen on ilmaista. Jos et ole vielä rekisteröitynyt Happy Dance -sivustolle, voit tehdä sen tilauksen yhteydessä verkkokaupan kassalla.

Rekisteröitymällä hyväksyt Happy Dance Online -palvelun käyttöehdot.

Tilauksen voit maksaa verkkomaksupainikkeilla, lompakkopalveluilla tai luottokortilla sekä myös liikunta- ja kulttuurieduilla (Smartum, Edenred, Tyky, ePassi, Eazybreak). Maksuvaihtoehdot näkyvissä verkkokaupan kassalla. Huomaathan, että jos maksat liikunta- tai kulttuuriedun mobiilimaksuna, ilmoita siitä kassalla tilauksen lisätiedoissa ja lähetä meille kuitti/kuvankaappaus maksusta, näin nopeutat tilauksen käsittelyä. Käsittelemme tilauksen 2-3 arkipäivässä maksusuorituksen saavuttua. Ota tarvittaessa yhteyttä info (at) happydance.fi tai 044 291 9054.

Go to Top