Treenaa tanssia kotona – hyvän tanssitreenin voi tehdä kätevästi kotona

Kotona voi treenata tanssia siinä missä salillakin. Tanssi on helppoa ja tanssi sopii kaikille. Opettele tanssia helposti kotona. Tarvitset vain koneen, nettiyhteydeja vähän tilaa. Alta löydät maksutta videoita tanssiharrastuksen alkuun.

Rekisteröitymällä pääset pääset näkemään maistiaisia Onlinen harjoitusvideoista. Rekisteröityminen on maksutonta. Ota rekisteröitymisen yhteydessä tilaukseen myös Onlinen uutiskirje, jotta saat sähköpostiisi ajankohtaiset tiedot kursseista ja tarjouksista!

Rekisteröitymällä (maksutta) pääset kokeilemaan näitä tanssitunteja. Rekisteröidy täältä.
Rekisteröityminen on maksutonta. Voit myös liittyä kuukausijäseneksi 29,90€, niin pääset jatkamaan harrastusta.

Tutustu uuteen Online-palveluun!

Tule mukaan mahtavaan menoon!

Kuuntele ohjeet ja tutustu LIVE-tuntien toimintaan!

Kati kertoo toiminnasta ja pääset myös ottamaan ensimmäisiin tanssiaskeleita, matot rullalle ja menoksi!

Opetus lähtee aina liikkeelle kävelystä sekä oikean askeltekniikan opettelusta. Tällä tanssihetkellä tutustutaan sensuellin Bachatan liikkeeseen ja Katin selkeään opetustyyliin.

Tässä tanssituokiossa harjoitellaan Salsaa. Tulet huomaamaan, että salsa on  tehokasta, kun askeleita tulee nopeassa tahdissa. Tiedossa on pehmeää askellusta, hyvää selkäjumppaa ja rytmikästä Salsan liikettä!

Tanssi on hyvin kokonaisvaltaista liikettä – askeleet, selän liike sekä jalkojen liikkuvuus kehittyvät kohisten! Tällä tanssitunnilla vartalon rytmiä sekä jalkojen liikkuvuutta harjoitellaan Foksin ja Fuskun rytmissä! 

Myös soolotanssitunneilla tunnelmallinen suomalainen tango sekä tulinen argentiinalainen tango ovat loistavaa tasapaino- ja tukijalankäyttötreeniä. Hitaammassa liikkeessä korostuvat selän ja käsien kannatus ja huomaat ryhtisi kehittyvän!

Happy Dance Onlinesta löytyy myös monipuolista paritanssiopetusta

Tutustu paritanssin perusteiden tunnelmaan

Verkkokaupasta löytyy paritanssin perusteet videopaketti, minkä avulla voit opetella paritanssin ensimmäisiä askeleita. Tässä näet pätkiä Foksin, Tangon, Valssin ja Fuskun opetuksesta.

Keinuva ja kaunis valssi on yksi perustansseista, opettele askeleet tästä! Tällä tanssitunnilla harjoitella askeltekniikka ja jalkojen oikeat linjat. Ensin kannattaa opetella huolellisesti omat askeleet ja harjoitella sitten vasta tanssiparin kanssa.

Tällä tanssituokiolla pääset tutustumaan Fuskun perusteet/keskitason livestream-tunnelmaan. Videolla näet pätkiä kokonaisesta kurssista.

Osta sinäkin uudistunut Happy Dance Onlinen kuukausijäsenyys! Happy Dance Online -jäsenyydellä pääset tanssimaan niin soolotanssitunneilla, paritanssitunneilla kuin kehonhuoltoon keskittyvillä tunneilla.

Kertatilaus 29,90e/kk Kertatilauksen voit maksaa verkkopankissa, lahjakortilla ja mobiilieduilla ja kuukausi voit valita haluamasi määrän.

Jatkuva tilaus 24,90e Jatkuva tilaus veloitetaan kuukausittain luottokortiltasi.

Liity mukaan Onlineen – aloittaminen on helppoa

  • Rekisteröidy palveluun – luo itsellesi käyttäjätunnus ja salasana ja laita ne muistiin!
  • Mene verkkokauppaan ja laita ostoskoriin Online jäsenyys -tuote ja maksa ostoksesi
  • Kirjaudu omilla tunnuksilla sisään ja siirry ostamasi tuotteen sivulle ja aloita tanssiharrastus kätevästi siellä missä sinä olet!

Tilatessasi määräaikaisen Happy Dance Online -tuotteen saat yhdellä kertaa 1-12 kk jäsenyyden (näkyy tuotesivulla päivien mukaan 30/60/90/… päivää jne). Määräaikaisen jäsenyyden voit maksaa verkkomaksupainikkeilla, lompakkopalveluilla tai luottokortilla sekä myös liikunta-ja kulttuurieduilla (Smartum, Edenred, Tyky, ePassi, Eazybreak). Online jäsenyyden määräaikainen käyttöoikeus astuu voimaan, kun kertatilaus on maksettu.

Tutustu myös monipuolisiin videopaketteihimme