Huom. Kaikille tunneillemme on nyt rajallinen  osallistujamäärä ja ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN

Tanssikoulu Happy Dancen klo 14 päivätunnit ovat suunnattu +60v kuntoilijoille, mutta kaikki ovat tervetulleita mukaan menoon! Meille on helppo tulla – kaikille päivätunneille mukaan voit tulla yksin tai kaksin ja ilman ennakkoilmoittautumista! Tarkista kalenterista kuluvan viikon päivätunnit.

JOOGA by Viljami Lehtonen

Ihanaa kehonhuoltoa, rentoutumista ja venyttelyä! Joogatunnit ovat suunniteltu niin, että ne ovat sopivia kaikille eli mukaan voit tulla milloin tahansa. Joogan hyödyt ovat monipuoliset – kehon liikkuvuus ja hallinta lisääntyvät sekä pääset rentoutumaan ja keskittymään omaan hengitykseesi. Viljami on  ammatiltaan myös koulutettu hieroja ja jäsenkorjaaja. Hän hyödyntää ymmärrystää ihmisen kehosta ja sen kuntouttamisesta joogatunneillaan.

+60v PARITANSSI by Kati Koivisto

TIISTAIN PARINVAIHDOLLINEN TUNTI ON TOISTAISEKSI TAUOLLA JA JATKUU HETI KUN SE ON MAHDOLLISTA.Paritanssi on mitä parasta kuntoilua! Kaipaatko harrastusta, kuntoilua, hvyää musiikkia sekä uusia kavereita? Nämä paritanssitunnit ovat juuri sinua varten! Tanssituntien opetus lähtee liikkeelle aivan alkeista, eli mitään ennakko-osaamista ei tarvita. Tunneilla toimii parinvaihto, mutta voit halutessasi tanssia myös oman parin kanssa. Vaihtuva ohjelmisto tuo sinulle monipuolisen osaamisen tanssilavakulttuurin tansseista.

HAPPY SENIORS-tanssitunti by Kati Koivisto

Hyvää musiikkia, ihanaa selkäjumppaa sekä energiaa tuova tanssitunti! Happy Seniors on soolotanssitunti, missä harjoitellaan joka viikko vaihtuvalla teemalla – mukaan tanssimaan voit siis tulla koska tahansa! Näiden tanssituntien jälkeen lähdet kotiin paita märkänä, selkä vetreänä ja hymy huulilla!

LAVIS by Kati Koivisto

Tältä tanssitunnilta on helppo aloittaa tanssiharrastus! Lavis eli lavatanssijumppa on soolotanssitunti, jossa mennään lavatanssimeiningillä Foksia, Tangoa, Salsaa, Fuskua ja Valssia.  Hyvää suomalaista tanssimusiikki ja meno kuin lavatansseissa konsanaan!

Iloista tanssiliikuntaa – tule mukaan!