Päivitys 22.4.2021
Jatkamme tanssienergian tuomista Online-palvelussa normaaliin tapaan ja Kauppiksen tunneilla rajoitusten sallimalla tavalla ja uskon, että yhdessä selviämme valoisampaan aikaan!

 • Soolotanssit, Paritreenit, FasciaTraining ja Jooga jatkuvat Kauppiksella rajallisella osallistujamäärällä ja niissä noudatetaan aluehallintoviraston asettamia määräyksiä. Lastentanssiryhmät jatkavat normaalisti toimintaansa.
 • Otamme kaikille Kauppiksen tunneille tästä eteenpäin ennakkoilmoittautumisella rajallisen määrän osallistujia.
 • Kauppiksen tunnille ilmoittaudutaan ennakkoon, mahdolliset peruutukset on tehtävä neljä tuntia ennen tunnin alkua. Peruuttamatta jäävästä tunnista perimme tunnin hinnan.
 • Varauspalveluun on tullut myös jonotus-toiminto eli jos tunti on täynnä, voit ilmoittautua jonoon ja saat paikan sen vapauduttua.
 • Kevään ja kesän 2021 hinnat: 
  50min tunti 10e 
  75min tunti 15e
 • Suosittelemme maksutavaksi lähimaksua, leimakortit eivät ole käytössä.
 • Kaikki leimakortit menevät tauolle toistaiseksi ja tunnit maksetaan kertamaksulla. Leimakorttien voimassaoloaikaa on pidennetty eli voit tanssia leimasi rauhassa loppuun poikkeustilan jälkeen. Toivomme tukea ja ymmärrystä teiltä tähän äärettömän vaikeaan tilanteeseen.

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN

Tanssikoulu Happy Dancen klo 14 päivätunnit ovat suunnattu +60v kuntoilijoille, mutta kaikki ovat tervetulleita mukaan menoon! Meille on helppo tulla – kaikille päivätunneille mukaan voit tulla yksin tai kaksin ja ilman ennakkoilmoittautumista! Tarkista kalenterista kuluvan viikon päivätunnit.

JOOGA by Viljami Lehtonen. Jooga jää kesätauolle 26.4 jälkeen ja palaa ohjelmistoon elokuussa.

Ihanaa kehonhuoltoa, rentoutumista ja venyttelyä! Joogatunnit ovat suunniteltu niin, että ne ovat sopivia kaikille eli mukaan voit tulla milloin tahansa. Joogan hyödyt ovat monipuoliset – kehon liikkuvuus ja hallinta lisääntyvät sekä pääset rentoutumaan ja keskittymään omaan hengitykseesi. Viljami on  ammatiltaan myös koulutettu hieroja ja jäsenkorjaaja. Hän hyödyntää ymmärrystää ihmisen kehosta ja sen kuntouttamisesta joogatunneillaan.

+60v PARITANSSI by Kati Koivisto

TIISTAIN PARINVAIHDOLLINEN TUNTI ON TOISTAISEKSI TAUOLLA JA JATKUU HETI KUN SE ON MAHDOLLISTA.Paritanssi on mitä parasta kuntoilua! Kaipaatko harrastusta, kuntoilua, hvyää musiikkia sekä uusia kavereita? Nämä paritanssitunnit ovat juuri sinua varten! Tanssituntien opetus lähtee liikkeelle aivan alkeista, eli mitään ennakko-osaamista ei tarvita. Tunneilla toimii parinvaihto, mutta voit halutessasi tanssia myös oman parin kanssa. Vaihtuva ohjelmisto tuo sinulle monipuolisen osaamisen tanssilavakulttuurin tansseista.

HAPPY SENIORS-tanssitunti by Kati Koivisto

Hyvää musiikkia, ihanaa selkäjumppaa sekä energiaa tuova tanssitunti! Happy Seniors on soolotanssitunti, missä harjoitellaan joka viikko vaihtuvalla teemalla – mukaan tanssimaan voit siis tulla koska tahansa! Näiden tanssituntien jälkeen lähdet kotiin paita märkänä, selkä vetreänä ja hymy huulilla!

LAVIS by Kati Koivisto

Tältä tanssitunnilta on helppo aloittaa tanssiharrastus! Lavis eli lavatanssijumppa on soolotanssitunti, jossa mennään lavatanssimeiningillä Foksia, Tangoa, Salsaa, Fuskua ja Valssia.  Hyvää suomalaista tanssimusiikki ja meno kuin lavatansseissa konsanaan!

Iloista tanssiliikuntaa – tule mukaan!