KEVÄÄN PÄIVÄTUNNIT 9.1.2023 alkaen

  • Mukaan tanssimaan voit tulla yksin tai kaksin ja ilman ennakkoilmoittautumista
  • Isoissa ja väljissä tiloissamme on kyllä kaikille hyvin tilaa
  • On varmasti sanomattakin selvää, että vain terveenä paikalle
  • Päivätunneille voi osallistua Kauppiksella tai tanssia online-palvelun kautta kätevästi kotona
  • Leimakortit ovat taas käytössä
  • Hinnat päivätunneille: 1h 9e, 10kortti 72e
  • Muutokset mahdollisia – kannattaa ottaa Happy Dancen nettisivut, facebook ja instagram seurantaan!

Tanssikoulu Happy Dancen klo 11 päivätunnit ovat suunnattu +60v kuntoilijoille, mutta kaikki ovat tervetulleita mukaan menoon! Meille on helppo tulla – kaikille päivätunneille mukaan voit tulla yksin tai kaksin ja ilman ennakkoilmoittautumista!

KESÄN 2023 LUKUJÄRJESTYS

Tanssikoulu Happy Dancen päivätunnit ovat suunnattu +60v kuntoilijoille, mutta kaikki ovat tervetulleita mukaan menoon! Meille on helppo tulla – kaikille päivätunneille mukaan voit tulla yksin tai kaksin ja ilman ennakkoilmoittautumista!

MAANANTAINA klo 11 LAVIS – Kati

Tältä tanssitunnilta on helppo aloittaa tanssiharrastus! Lavis eli lavatanssijumppa on soolotanssitunti, jossa mennään lavatanssimeiningillä Foksia, Tangoa, Salsaa, Fuskua ja Valssia.  Hyvää suomalaista tanssimusiikki ja meno kuin lavatansseissa konsanaan!

TIISTAINA klo 11 FASCIA TRAINING – Nina

FasciaTraining on lihaskalvoketjujen anatomista kulkua ja toiminnallisuutta hyödyntävää liikkuvuusharjoittelua. Tunti on helppo ja Ninan selkeä opetus ja pitkät liikesarja tekevät tästä tunnista todella hyödyllisen, keho kiittää!

TIISTAINA klo 15-17 +60V PARITANSSI – Kati

Paritanssi on mitä parasta kuntoilua! Kaipaatko harrastusta, kuntoilua, hyvää musiikkia sekä uusia kavereita? Nämä paritanssitunnit ovat juuri sinua varten! Tanssituntien opetus lähtee liikkeelle aivan alkeista, eli mitään ennakko-osaamista ei tarvita. Tunneilla toimii parinvaihto, mutta voit halutessasi tanssia myös oman parin kanssa. Vaihtuva ohjelmisto tuo sinulle monipuolisen osaamisen tanssilavakulttuurin tansseista.

KESKIVIIKKONA klo 11 HAPPY SENIORS-tanssitunti – Kati

Hyvää musiikkia, ihanaa selkäjumppaa sekä energiaa tuova tanssitunti! Happy Seniors on soolotanssitunti, missä harjoitellaan joka viikko vaihtuvalla teemalla – mukaan tanssimaan voit siis tulla koska tahansa! Näiden tanssituntien jälkeen lähdet kotiin paita märkänä, selkä vetreänä ja hymy huulilla!

TORSTAINA klo 11 TUOLITANSSI – Elina

Iloista ja pehmeää tanssiliikettä hyvän musiikin tahdissa tuolilla istuen! Selkä, kyljet, hartiat ja kädet saavat liikettä ja samalla mieli virkistyy ikivihreitä kuunnellen! Tunti tanssitaan tuolissa istuen – tunti sopii niin polviongelmaisille. Kauppikselle pääset esteettömästi myös pyörätuolilla.

Päivätuntien hinnat: 9e/h ja 10kortti 72e

Iloista tanssiliikuntaa – tule mukaan!