SYKSYN PÄIVÄTUNNIT 12.8.2024 alkaen

  • Mukaan tanssimaan voit tulla yksin tai kaksin ja ilman ennakkoilmoittautumista
  • Isoissa ja väljissä tiloissamme on kyllä kaikille hyvin tilaa
  • On varmasti sanomattakin selvää, että vain terveenä paikalle
  • Päivätunneille voi osallistua Kauppiksella tai tanssia online-palvelun kautta kätevästi kotona
  • Hinnat päivätunneille: 1h 9e, 10kortti 72e
  • Muutokset mahdollisia – kannattaa ottaa Happy Dancen nettisivut, facebook ja instagram seurantaan!

Tanssikoulu Happy Dancen klo 11 ja 11.30 ja päivätunnit ovat suunnattu +60v kuntoilijoille, mutta kaikki ovat tervetulleita mukaan menoon! Meille on helppo tulla – kaikille päivätunneille mukaan voit tulla yksin tai kaksin ja ilman ennakkoilmoittautumista!

SYKSYN 2024 LUKUJÄRJESTYS

Tanssikoulu Happy Dancen päivätunnit ovat suunnattu +60v kuntoilijoille, mutta kaikki ovat tervetulleita mukaan menoon! Meille on helppo tulla – kaikille päivätunneille mukaan voit tulla yksin tai kaksin ja ilman ennakkoilmoittautumista!

MAANANTAINA klo 11 LAVIS – Kati

Tältä tanssitunnilta on helppo aloittaa tanssiharrastus! Lavis eli lavatanssijumppa on soolotanssitunti, jossa mennään lavatanssimeiningillä Foksia, Tangoa, Salsaa, Fuskua ja Valssia.  Hyvää suomalaista tanssimusiikki ja meno kuin lavatansseissa konsanaan!

TIISTAINA klo 11.30 FASCIA TRAINING – Nina

FasciaTraining on lihaskalvoketjujen anatomista kulkua ja toiminnallisuutta hyödyntävää liikkuvuusharjoittelua. Tunti on helppo ja Ninan selkeä opetus ja pitkät liikesarja tekevät tästä tunnista todella hyödyllisen, keho kiittää!

KESKIVIIKKONA klo 11 HAPPY SENIORS-tanssitunti – Kati

Hyvää musiikkia, ihanaa selkäjumppaa sekä energiaa tuova tanssitunti! Happy Seniors on soolotanssitunti, missä harjoitellaan joka viikko vaihtuvalla teemalla – mukaan tanssimaan voit siis tulla koska tahansa! Näiden tanssituntien jälkeen lähdet kotiin paita märkänä, selkä vetreänä ja hymy huulilla!

TORSTAINA klo 11 TUOLITANSSI – Elina

Iloista ja pehmeää tanssiliikettä hyvän musiikin tahdissa tuolilla istuen! Selkä, kyljet, hartiat ja kädet saavat liikettä ja samalla mieli virkistyy ikivihreitä kuunnellen! Tunti tanssitaan tuolissa istuen – tunti sopii niin polviongelmaisille. Kauppikselle pääset esteettömästi myös pyörätuolilla.

Päivätuntien hinnat: 9e/h ja 10kortti 72e

Iloista tanssiliikuntaa – tule mukaan!