Tanssitekniikkaa, perusliikkumista ja kehittymistä tanssijana!

Paritanssivideot

Tältä sivulta löydät valmiita videotallenteita harjoiteltavaksi silloin kun sinulle sopii! Nämä opetusvideot kuuluvat Paritanssi LIVE ja All inclusive LIVE -palveluihin.

Huom! Erilliset paritanssin videopaketit, jotka eivät kuulu Live -jäsenyyteen, löydät nyt videopaketit-sivulta.

Paritreeni LIVE-tuntien tallenteita

Tähdellä merkityt tämän sivun videot ovat nähtävillä vain Paritanssi Live ja All inclusive Live -jäsenyyden tilanneille. Videoiden tarkemmat kuvaukset löydät alla olevien linkkien takaa.

Tämä tanssiharjoitus sopii sinulle, joka haluat harjoitella monipuolisesti tanssitekniikkaa, peruskäännöksiä ja kehittyä tanssijana.

Tässä tanssiharjoituksessa treenaillaan Fuskun perustekniikkaa, vienti-seuraamista, peruskuvioita sekä tutustutaan askelvariaatioon charleston.

Tällä tanssitunnilla pääset treenailemaan Rumban tärkeitä perusasioita ja käsien liikkeitä. Kuviomateriaalina avaukset eri otteilla, vasen käännös ja kuja.

Tällä Buggin perusteet/keskitason tunnilla harjoitellaan perustekniikkaa ja -askeleita. Selkeässä opetuksessa pääset harjoittelemaan vienti-seuraamisen tärkeät asiat. Kuviomateriaalina vierelle, portti sekä tytön liikkuva oikea.

Opettele Salsan tärkeät perusasiat tällä selkeällä ja innostavalla tanssitunnilla! Salsan pehmeä liikkuminen on kaikkien liikeratojen pohja. Perusaskeleiden jälkeen harjoitellaan caminala ja encuffla.

Rumban keskitasolla treenaillaan vasemman käännöksen variaatioita, ochoja erilaisin rytmityksin ja tehdään kaunis yhdistelmä kahdella eri rytmityksellä.