Happy Dance ONLINE

Iloista tanssiliikuntaa Katin johdolla, paikasta riippumatta!

SYKSYN UUTUUS – Happy Dance ONLINE!

Iloista tanssiliikuntaa Katin johdolla, paikasta riippumatta! Livestreamin kautta näet saman kuin olisit käynnissä olevalla tunnilla mukana.

Tanssikoulu Happy Dancen tunneille voit nyt Porin lisäksi osallistua mistä tahansa maailman kolkasta – tarvitset vain tilan, koneen ja nettiyhteyden!
Soolotanssien Live-tunneilla pääset tanssimaan Latinobic, Latin Fusion, Lavis sekä Happy Seniors-tanssitunneilla! Mukaan tanssimaan voit tulla ilman ennakko-osaamista ja tanssitaito ja kunto kohenee viikko viikolta! Tunneilla tanssimme erilaisia askelikkoja, teemme paljon liikettä keskivartalolle, keskitymme hengittävään liikkeeseen ja tietenkin nautimme tanssin ja hyvän musiikin tuomasta energiasta! Online verkkopalvelusta löydät erilaisia tanssihetkiä ja nautit tanssiliikunnasta ajankohdasta riippumatta, silloin kun sinulle sopii. Tunneilla Kati hyödyntää tanssin tuomaa aivojumppaa, kehittää koordinaatiokykyä ja vahvistaa selän liikkuvuutta, kun tämä kaikki tehdään tanssista nautiskellen, niin saadaan aikaan kokonaisvaltaisesti upea fiilis – juuri sinulle!

Rekisteröidy palveluun!
Oletko jo jäsen – kirjaudu sisään!
Rekisteröitymällä pääset näkemään maistiaisia Online-palvelusta. Rekisteröityminen on maksutonta. Ota rekisteröitymisen yhteydessä tilaukseen myös Onlinen uutiskirje, jotta saat sähköpostiisi ajankohtaiset tiedot kursseista ja tarjouksista!

Katso ensimmäinen tanssitunti ilmaiseksi tästä!

Liity mukaan Onlineen!

19,90 € kuukausimaksuun kuuluvat kaikki soolotanssien livestream-tunnit sekä Happy Dance Onlinen videopalvelun treenipätkät!

Palvelun käyttöoikeuden ja soolotuntien livelähetysten katseluoikeuden saat tilaamalla joko kuukausittain uusittavan jatkuvan tilauksen tai määräaikaisen kertatilauksen.

Mikä ero on jatkuvalla tilauksella ja kertatilauksella?

Online jäsenyyden jatkuva tilaus on voimassa toistaiseksi. Tilaus maksetaan luottokortilla ja maksu veloitetaan tilauksen jälkeen automaattisesti kuukausittain. Jatkuvan tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa.

Online jäsenyyden kertatilaus on määräaikainen. Tilaat yhdellä kertaa 1-12 kk jäsenyyden (näkyy tuotesivulla päivien mukaan 30/60/90/… päivää jne). Kertatilauksen voit maksaa verkkomaksupainikkeilla, lompakkopalveluilla tai luottokortilla sekä myös liikunta-ja kulttuurieduilla (Smartum, Edenred, Tyky, ePassi, Eazybreak). Määräaikainen käyttöoikeus astuu voimaan, kun kertatilaus on maksettu. Käyttöoikeus päättyy määräajan päätyttyä.

Live-tuntien aikataulu –
valitse tuntisi ja osallistu mukaan siellä missä sinä olet!

Tiistaisin
klo 18 Latinobic
klo 19 Latin Fusion

Keskiviikkoisin
klo 14 Happy Seniors-tanssitunti

Torstaisin
klo 14 Lavis
klo 17.50 Lavis

Livestream-tunnit ovat suoria lähetyksiä tanssikoululta Porin Vanhalta Kauppikselta! Opetus tapahtuu samaan aikaan sekä tanssikoulussa että verkossa, johon voit osallistua nettiyhteyden avulla mistä tahansa päin maailmaa! Happy Dance – verkkopalvelusta löydät myös Online-tanssitunteja, joita voit tanssia ja opiskella haluamanasi ajankohtana.