Happy Dance ONLINE

Iloista tanssiliikuntaa Katin johdolla, paikasta riippumatta!

SYKSYN UUTUUS – Happy Dance ONLINE!

Iloista tanssiliikuntaa Katin johdolla, paikasta riippumatta!

Tanssikoulu Happy Dancen tunneille voit nyt Porin lisäksi osallistua mistä tahansa maailman kolkasta – tarvitset vain tilan, koneen ja nettiyhteyden!
Soolotanssitunneilla pääset tanssimaan Latinobic, Latin Fusion, Lavis sekä Happy Seniors-tanssitunneilla! Mukaan tanssimaan voit tulla ilman ennakko-osaamista ja tanssitaito ja kunto kohenee viikko viikolta! Tunneilla tanssimme erilaisia askelikkoja, teemme paljon liikettä keskivartalolle, keskitymme hengittävään liikkeeseen ja tietenkin nautimme tanssin ja hyvän musiikin tuomasta energiasta! Online-verkkopalvelusta löydät erilaisia tanssihetkiä ja nautit tanssiliikunnasta ajankohdasta riippumatta, silloin kun sinulle sopii. Tunneilla Kati hyödyntää tanssin tuomaa aivojumppaa, kehittää koordinaatiokykyä ja vahvistaa selän liikkuvuutta, kun tämä kaikki tehdään tanssista nautiskellen, niin saadaan aikaan kokonaisvaltaisesti upea fiilis – juuri sinulle!

Rekisteröidy palveluun!
Oletko jo jäsen – kirjaudu sisään!
Rekisteröitymällä pääset pääset näkemään maistiaisia Onlinen harjoitusvideoista. Rekisteröityminen on maksutonta. Ota rekisteröitymisen yhteydessä tilaukseen myös Onlinen uutiskirje, jotta saat sähköpostiisi ajankohtaiset tiedot kursseista ja tarjouksista!

Katso ensimmäinen tanssitunti ilmaiseksi tästä!

Liity mukaan Onlineen!

Soolotanssi Live & Onlinen 19,90 € kuukausimaksuun kuuluvat soolotanssien livelähetykset, harjoitusvideot ja treenipätkät!

Soolotanssi Live & Online -jäsenyyteen kuuluvien videoiden ja livelähetysten katseluoikeuden saat tilaamalla joko kuukausittain uusittavan jatkuvan tilauksen tai määräaikaisen kertatilauksen.

Mikä ero on jatkuvalla tilauksella ja kertatilauksella?

Online jäsenyyden jatkuva tilaus on voimassa toistaiseksi. Tilaus maksetaan luottokortilla ja maksu veloitetaan tilauksen jälkeen automaattisesti kuukausittain. Jatkuvan tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa.

Online jäsenyyden kertatilaus on määräaikainen. Tilaat yhdellä kertaa 1-12 kk jäsenyyden (näkyy tuotesivulla päivien mukaan 30/60/90/… päivää jne). Kertatilauksen voit maksaa verkkomaksupainikkeilla, lompakkopalveluilla tai luottokortilla sekä myös liikunta-ja kulttuurieduilla (Smartum, Edenred, Tyky, ePassi, Eazybreak). Määräaikainen käyttöoikeus astuu voimaan, kun kertatilaus on maksettu. Käyttöoikeus päättyy määräajan päätyttyä.

Uutta Onlinessa – Jooga-videopaketti!

Viljami Lehtosen ohjaama rauhallinen ja lempeä jooga sopii kaikille aloittelijoista kokeneisiin joogaajiin.
Jooga-videopaketti tilattavissa verkkokaupan kautta (paketti ei kuulu Soolotanssi Live & Online -jäsenyyteen).

Tilaamalla Jooga -videopaketin saat pakettiin kuuluvien videoiden katseluoikeuden 60 päiväksi Online-palvelussa.

Jooga -videopaketti sisältää seuraavat videot:

  • Koko kehon jooga
  • Niska-hartia jooga
  • Lantion alueen jooga

Uutta Onlinessa – Lavatanssin akseleita naisille -videopaketti!

Tämä tanssiharjoitus sopii sinulle, joka haluat harjoitella lavatanssin naisten askeleita, tanssitekniikkaa, peruskäännöksiä ja kehittyä tanssijana. Opettajana Kati Koivisto. Paketti tilattavissa verkkokaupan kautta (paketti ei kuulu Soolotanssi Live & Online -jäsenyyteen).

Tilaamalla Lavatanssin askeleita naisille -videopaketin saat pakettiin kuuluvien videoiden katseluoikeuden 3 kuukaudeksi Online-palvelussa.

Lavatanssin askeleita naisille -videopaketti sisältää seuraavat videot:

  • Tanssiharrastuksen aloittaminen
  • Perinteisten tanssiaskeleet
  • Lavatanssin askeleita naisille