Kati Koivisto

Paritanssit, lastentanssi ja soolotanssit

Kati on Tanssikoulu Happy Dancen perustaja, kokenut opettaja (diplomitanssinopettaja AMK), joka tunnetaan ympäri Suomen vauhdikkaasta opetustyylistään. Kati on opettanut jo toistakymmentä vuotta ja hän onkin ehtinyt puuhastella tanssin parissa monenmoista. Tärkeimpinä saavutuksina voidaan mainita menestyvän Tanssikoulu Happy Dancen perustamista Poriin, mediapersoona Joonas Hytösen luotsaamista tanssin maailmaan Tanssii Tähtien kanssa -ohjelmassa sekä pitkäjänteistä Latinobic-tuotemerkin kehittämistä ja ohjaajien koulutusta.

Vuonna 2012 Kati valittiin Pori Jazzeilla ylivoimaisellä äänivyöryllä Positiivisimmaksi Porilaiseksi. Viime vuosina Kati on nähty tanssimassa useissa Seinäjoen Tangomarkkinoiden konserteissa sekä AlfaTV:n lähetyksissä. Katin pitkäaikainen haave omasta tanssisalista toteutuu elokuussa 2019, kun Happy Dance muutti omiin tiloihin Kauppikselle ja tarjonta monipuolistuu entisestään.

Viljami Lehtonen

Jooga

Viljami on harjoittanut joogaa vuodesta 2003 ja opettanut sitä vuodesta 2011.Joogapolku on johdattanut hänet harjoittamaan useita lajeja eri puolilla maailmaa ja Viljamin joogatunnit ovat yhdistelmä kaikkea hänen oppimaansa ja kokemaansa. Harjoitukset vaihtelevat dynaamisuuden ja hiljaisen hengityksentäyteisen meditaation välillä.

Viljami on ammatiltaan myös koulutettu hieroja ja jäsenkorjaaja, jonka vastaanotti sijaitsee Kauppiksella. Viljami hyödyntää ymmärrystään ihmisen kehosta ja sen kuntouttamisesta joogatunneillani. Joogatunnit ovat suunniteltu niin, että ne ovat sopivia kaikille alottelijoista jo pidempään lajia harrastaneisiin.

Nina Kivelä

FasciaTraining

Nina on ammatiltaan fysioterapeutti ja on toiminut fysioterapian eri osa-alueilla jo lähes 30 vuotta. FasciaTraining on tullut hänen lajivalikoimaansa vuonna 2016 ja sen vaikutukset kehon hyvinvointiin veivät heti mennessään, onhan hän työskennellyt  tuki- ja liikuntaelinvaivojen kanssa jo pitkään. Nina on opettajana selkeä ja kannustava ja selkärangan hyvinvointi on hänen elämäntehtävänsä.

Sami Mansoniemi

Poikien Fortnite & Breikkitunnit

Sami on aloittanut breikkiharrastuksen jo 11-vuotiaana 2000-luvun alussa, kun laji oli juuri rantautunut Suomeen. Breikki on erittäin monipuolinen harrastus kasvavalle lapselle, koska se kehittää voimaa, koordinaatiota ja liikkuvuutta ja samalla oppii tosi siistejä liikkeitä! Sami tekee töitä lastensuojelussa eli lasten kanssa toimiminen on hänelle tuttua. Sami on taitava tanssija, rauhallinen ja selkeä opettaja ja loistava esimerkki pojille!

Iloista tanssiliikuntaa – tule mukaan!