Online & Live

Palvelun tekniset yksityiskohdat

SUOSITELTAVIN TAPA

Helpoin tapa nauttia HappyDance Online ja Live palveluista on katsoa tunteja isolta ruudulta! Voit liittää tietokoneesi, puhelimesi tai tablettisi suoraan kaapelilla television HDMI liitäntään. HDMI-kaapelia pitkin kulkevat ääni ja videokuva digitaalisessa muodossa yhdellä kaapelilla, jolloin liittäminen on helppoa ja vaivatonta. Saat lisätietoja laitevalmistajan tiedoista nettisivuilta tai puhelimen/tabletin käyttöoppaasta. Myös asiantuntevat kodinelektroniikkaliikkeet osaavat neuvoa oikean kaapelin hankinnassa.

Tietokone, jossa on HDMI liitin, on liitettävissä suoraan HDMI-HDMI kaapelilla televisioon.

Tietokone, jossa on DisplayPort tai MiniDisplayPort, voidaan liittää laitetta vastaavalla johdolla HDMI liitäntäiseen televisioon.

Tietokone, puhelin tai tabletti, jossa on USB 3.1 liitin, on liitettävissä suoraan USB3.1->HDMI kaapelilla televisioon.

Android puhelin tai tabletti, jossa on SlimPort tai MHL-tuki, voidaan liittää vastaavalla MicroUSB->HDMI kaapelilla televisioon.

iPhone tai iPod voidaan liittää televisioon Lightning HDMI Digital AV adapterin avulla.

Tietokoneen selaimen ikkuna voidaan siirtää langattomasti ja esittää televisiossa Google Chromecast tai AppleTV laitetta käyttäen. Tämän käyttäminen edellyttää nopeaa langatonta WiFi verkkoa.

Tabletit ja puhelimet

HappyDance-palvelu toimii Android ja Applen iPod ja iPhone malleissa Apple Safari ja Google Chrome selaimissa. Myös vanhemmat mallit ovat tuettuja. Yleisesti ottaen mitään ongelmia ei pitäisi olla, mikäli puhelin tai tabletti on noin 5 vuotta vanha tai tätä uudempi.

Seuraavassa on lueteltu yhteensopivuudeltaan vanhimmat testatut mallit:

  • iPhone 6 (tai tätä uudemmat mallit)
  • iPod 2 (tai tätä uudemmat mallit)
  • Samsung Galaxy Note 8.0 (Chrome versio 69, Android Versio 4.1.2)

Tuetut tietokoneen selaimet

HappyDance Online ja HappyDance Live-palvelu on tuettu selaimissa, jotka voivat esittää H.264 pakatun videon HTML5 tekniikkaan pohjautuvassa videoplayerissä selainikkunassa. Tästä johtuen osa vanhemmista tietokoneista ja selaimista eivät toimi palvelun kanssa. Palvelu on käytettävissä seuraavissa alla olevissa selaimissa ja käyttöjärjestelmissä.

Videoiden toisto on tuettu seuraavissa selaimissa:

  • Google Chrome 30+ (automaattiset päivitykset)
  • Mozilla Firefox 27+ (automaattiset päivitykset)*
  • Internet Explorer 11**
  • Microsoft Edge
  • Safari 9+

*Firefoxin Windows versiossa, H.264 videon dekoodaus on tuettu ainoastaan Windows 7, tai sitä uudempaan käyttöjärjestelmään.
**HappyDance Live tuntien katsominen Internet Explorer 11-selaimella ei ole tuettu Windows 7 tai sitä vanhemmassa käyttöjärjestelmässä.

Huom. Microsoft on lopettanut tuen seuraavien käyttöjärjestelmien päivityksille: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, ja Windows 8. Tämä on syytä huomioida jo mm. tietoturvallisuus näkökulmasta.

Älytelevisioiden selaimet

HappyDance Online ja HappyDance Live-palvelu ei ole tuettu älytelevisioihin ladattavissa selaimissa (applikaatioissa).

Pelikonsolit

HappyDance-palvelu toimii Microsoft XBOX One ja uudemmissa XBOX pelikonsoleissa, joissa on Microsoft Edge selain.