HUOM! EI TULE TANSSIMAAN LAPSESI KANSSA-TUNTIA KE 6.11.!

korjattuHK

HAPPY KIDS 5-7v TIISTAISIN LASTEN TANSSI& MINIDISCO

Tanssinopetus kehittää lapsilla monia asioita: ryhmädynamiikkaa, koordinaatiokykyä, luovuutta, oman kehon hallintaa, myönteistä minäkuvaa, suvaitsevaisuutta, sosiaalisia taitoja ja kuntokin kasvaa kuin vahingossa!

Tavoitteena on tuottaa lapselle iloa liikkumisesta. Pääpaino on lapsen luovan mielikuvituksen käyttämisellä. Leikin, rytmin, laulun ja tanssin avulla kehitetään perusliikuntataitoja, koordinaatiota, motoriikkaa, musikaalisuutta ja sosiaalisuutta. Tunneilla tutustutaan eri tanssitekniikoiden alkeisiin ja opetellaan pieniä tansseja. Tärkein tavoite on kuitenkin luoda lapselle lämmin suhde tanssiin ja musiikkiin.

 TULE TANSSIMAAN LAPSESI KANSSA KESKIVIIKKOISIN

Tanssikoulu Happy Dance on koko perheen tanssikoulu ja nyt järjestämme hetken, jossa voit harjoitella perinteisiä paritansseja yhdessä lapsesi, lapsenlapsen ja vaikka kummilapsen kanssa! Ajatuksena on, että lapset ovat iältään, mieleltään ja pituudeltaan paritanssiin valmiita. Opetus lähtee liikkeelle perusteista, mitään ennakko-osaamista ei tarvita ja tällä tunnilla tanssimme vain oman parin kanssa! Hinta 10€/pari (sis. kahvin ja mehun). Mukaan tanssimaan voitte tulla silloin kun teille sopii ja ilman ennakkoilmoittautumista.

 HAPPY KIDS 8-12v TORSTAISIN

Myös isompien ryhmässä luovuus, ryhmädynamiikka ja oman kehon hallinta ovat suuressa osassa. Tunneilla tutustutaan eri tanssitekniikoiden alkeisiin ja välillä heittäydytään menevän disco- ja lattarimusiikin maailmaan!