Happy Kids-toimintaa kesäkuulle 2020

Tanssikoulu heräilee pikkuhiljaa toimintaan pienen tauon jälkeen ja jo ensi viikolla järjestetään kevään vikat tunnit, jotka jäivät maaliskuussa pitämättä.


TOIMINTOHJEET
– Huolellinen käsien pesu ennen ja jälkeen tuntien.
– Saavu paikalle juuri ennen tunnin alkua, vältämme turhaa oleilua tanssikoulun tiloissa.

– Ja on varmaan sanomattakin selvää, että flunssaisena ei tulla tunneille 🙂
– Kevään vikat pienet ”esitykset” tanssitaan aina 20 vaille ja saliin on tervetullut yksi hakija. Muistutus kuvaajille: videot on tarkoitettu vain perheen käyttöön, ei yleiseen jakoon.

AIKATAULU

Keskiviikkona 3.6. Samin tunnit
klo 16-16.45 8-10-vuotiaiden poikien breikki
klo 17-17.45 5-6-vuotiaiden poikien breikki

Torstaina 4.6.Katin tunnit
klo 16-16.45 5-7-vuotiaiden lastentanssi & Minidisco
klo 17-17.45  8-12-vuotiaiden disco-ja showtanssi
Nämä keskiviikon ja torstain tunnit ovat tarkoitettu kevätkauden tanssijoille ja toivoisin, että laittaisitte viestiä jos ette pääse mukaan tanssimaan.
Jos lähipiiristä tai naapurista löytyy halukkaita mukaan tulijoita, niin kertamaksu näille tunneille on 7e ja ilmoittautuminen etukäteen kati.koivisto@happydance.fi

Aurinkoista päivää ja ensi viikolla tanssitaan!
:)Kati 0442919054

 

Ilmoittaudu mukaan

 

Huoltaja

Tanssija

Sähköposti

Puhelinnumero

Valitse ryhmä

Kirjoita kuvan merkit (tällä vältetään roskapostit)
captcha

hd_kevat2020_lastentanssiJPEG

HAPPY KIDS 5-7v TIISTAISIN LASTEN TANSSI& MINIDISCO

Tanssinopetus kehittää lapsilla monia asioita: ryhmädynamiikkaa, koordinaatiokykyä, luovuutta, oman kehon hallintaa, myönteistä minäkuvaa, suvaitsevaisuutta, sosiaalisia taitoja ja kuntokin kasvaa kuin vahingossa!

Tavoitteena on tuottaa lapselle iloa liikkumisesta. Pääpaino on lapsen luovan mielikuvituksen käyttämisellä. Leikin, rytmin, laulun ja tanssin avulla kehitetään perusliikuntataitoja, koordinaatiota, motoriikkaa, musikaalisuutta ja sosiaalisuutta. Tunneilla tutustutaan eri tanssitekniikoiden alkeisiin ja opetellaan pieniä tansseja. Tärkein tavoite on kuitenkin luoda lapselle lämmin suhde tanssiin ja musiikkiin.

 POIKIEN OMAT FORTNITE & BREIKKI-TANSSITUNNIT

Tanssikoulu Happy Dancen tanssivalikoima laajenee, kun pojat saavat omat tanssituntinsa maanantaisin ja keskiviikkoisin! Tunneilla harjoitellaan Fornite-tanssimuuveja sekä breikin perusliikkeitä. Mitään ennakko-osaamista ei tarvita, rohkeasti vaan mukaan tanssimaan!

 HAPPY KIDS 8-12v TORSTAISIN

Myös isompien ryhmässä luovuus, ryhmädynamiikka ja oman kehon hallinta ovat suuressa osassa. Tunneilla tutustutaan eri tanssitekniikoiden alkeisiin ja välillä heittäydytään menevän disco- ja lattarimusiikin maailmaan!