fbpx

Jooga -videopaketti

Jooga -videopaketti

49,00 

Jooga on rauhallinen ja lempeä harjoitusmuoto, joka tasapainottaa kehoa ja mieltä. Jooga sekä energisoi, että rauhoittaa, lämmittää ja avaa kehoa joogan perusliikkeiden avulla. Harjoituksen perustan muodostavat hengitystekniikat, kehonhallinta ja mielen keskittäminen tähän hetkeen. Jooga sopii kaikille aloittelijoista kokeneisiin joogaajiin. Se auttaa ylläpitämään elinvoimaa, vahvistamaan ja notkistamaan kehoa sekä syventämään hengitystä. Ohjaajana Viljami Lehtonen.

Tilaamalla tämän tuotteen saat Jooga -videopaketin katseluoikeuden 2 kuukaudeksi Online-palvelussa. Määräaikainen katseluoikeus astuu voimaan, kun tilaus on maksettu. Katseluoikeus päättyy määräajan päätyttyä.

Jooga -videopaketti sisältää seuraavat videot

  • Koko kehon jooga
  • Niska-hartia jooga
  • Lantion alueen jooga

Osasto:

Kuvaus

Tuotteen tilaaminen edellyttää rekisteröitymistä, jossa luot itsellesi tunnuksen ja salasanan verkkopalveluun. Rekisteröityminen on ilmaista. Jos et ole vielä rekisteröitynyt Happy Dance -sivustolle, voit tehdä sen tilauksen yhteydessä verkkokaupan kassalla.

Rekisteröitymällä hyväksyt Happy Dance Online -palvelun käyttöehdot.

Tilauksen voit maksaa verkkomaksupainikkeilla, lompakkopalveluilla tai luottokortilla sekä myös liikunta- ja kulttuurieduilla (Smartum, Edenred, Tyky, ePassi, Eazybreak). Maksuvaihtoehdot näkyvissä verkkokaupan kassalla. Huomaathan, että jos maksat liikunta- tai kulttuuriedun mobiilimaksuna, ilmoita siitä kassalla tilauksen lisätiedoissa ja lähetä meille kuitti/kuvankaappaus maksusta, näin nopeutat tilauksen käsittelyä. Käsittelemme tilauksen 2-3 arkipäivässä maksusuorituksen saavuttua. Ota tarvittaessa yhteyttä info (at) happydance.fi tai 044 291 9054.

Otsikko

Go to Top