fbpx

All inclusive LIVE

34,90 418,80 

Tanssikoulu Happy Dancen tunneille voit nyt Porin lisäksi osallistua mistä tahansa maailman kolkasta – tarvitset vain tilan, koneen ja nettiyhteyden!

ALL INCLUSIVE LIVE -jäsenyyteen kuuluvat kaikki Soolotanssi LIVEn ja Paritanssi LIVEn streamatut livetunnit. Lisäksi saat Online-verkkopalvelussa katseluoikeuden edellä mainittujen jäsenyyksien harjoitusvideoihin, joita voit tehdä silloin kun sinulle sopii.

Tilaamalla tämän tuotteen saat palvelun käyttöoikeuden ja livelähetysten katseluoikeuden määräajaksi (30, 60, 90, 120, 150, 180, 210, 240, 270, 300, 330 tai 360 päiväksi). Määräaikainen käyttöoikeus astuu voimaan, kun tilaus on maksettu. Tässä myös mitä mainioin lahjaidea!

Kertatilauksen voit maksaa verkkomaksupainikkeilla, lompakkopalveluilla tai luottokortilla sekä myös liikunta-ja kulttuurieduilla (Smartum, Edenred, Tyky, ePassi, Eazybreak). Maksuvaihtoehdot näkyvissä verkkokaupan kassalla. Määräajan päätyttyä käyttöoikeus Online-palveluun päättyy.

Tuotetunnus (SKU): all-inclusive-live Osasto:

Kuvaus

Tuotteen tilaaminen edellyttää rekisteröitymistä, jossa luot itsellesi tunnuksen ja salasanan verkkopalveluun. Rekisteröityminen on ilmaista. Jos et ole vielä rekisteröitynyt Happy Dance -sivustolle, voit tehdä sen tilauksen yhteydessä verkkokaupan kassalla.

Rekisteröitymällä hyväksyt Happy Dance Online -palvelun käyttöehdot.

HUOM!

Jos haluat muuttaa nykyisen voimassaolevan Soolotanssi Live tai Paritanssi Live -jäsenyytesi All inclusive Live -jäsenyydeksi, niin se onnistuu mainiosti!
Valitse tästä haluamasi All Inclusive Live -jäsenyyden kesto ja lisää tuote ostoskoriin. Kirjoita verkkokaupan kassalla lisätiedot-kenttään tieto tämän hetkisestä jäsenyydestäsi sekä maksutapa, jolla haluat maksaa jäsenyyden muutoksen välisen erotuksen. Valitse verkkokaupassa maksutavaksi Maksu tanssikoululla tai liikunta-ja kulttuurieduilla (valitse tämä, vaikka maksaisit lopullisen summan verkkopankki-/luottokorttimaksuna) ja lähetä tilaus. Maksua ei veloiteta vielä tässä vaiheessa.  Laskemme jäljellä olevan nykyisen jäsenyytesi ja uuden All Inclusive Live -jäsenyyden välisen erotuksen ja lähetämme sinulle maksutiedot sähköpostitse. Jos herää kysyttävää, otathan yhteyttä info@happydance.fi.

Lisätiedot

Online-jäsenyyden kesto

30 päivää, 60 päivää, 90 päivää, 120 päivää, 150 päivää, 180 päivää, 210 päivää, 240 päivää, 270 päivää, 300 päivää, 330 päivää, 360 päivää

Otsikko

Go to Top