fbpx

Online kesätarjous

Online kesätarjous

49,80 

Hyödynnä huikea kesätarjous – kaikki Happy Dance Onlinen tunnit 1.5.-31.8.2023 ajan vain 49,80€!  Tanssikoulu Happy Dancen tunneille voit nyt Porin lisäksi osallistua mistä tahansa maailman kolkasta – tarvitset vain tilan, koneen ja nettiyhteyden ja pääset tanssimaan niin paritanssiitunneilla. kehonhuoltotunniella sekä menevillä soolotanssitunneilla Latinobic, Latin Fusion ja Lavis! Kesän ohjelmassa meneviä livestream-tunteja, väliviikoilla tallenteita sekä livemusiikki-iltoja! 

Tilaamalla tämän tuotteen saat palvelun käyttöoikeuden ja soolotanssituntien sekä paritreenituntien livelähetysten katseluoikeuden määräajaksi ajalle 1.5.-31.8.2023.  Käyttöoikeus astuu voimaan, kun tilaus on maksettu. Tässä myös mitä mainioin lahjaidea!

Kertatilauksen voit maksaa verkkomaksupainikkeilla, lompakkopalveluilla tai luottokortilla sekä myös liikunta-ja kulttuurieduilla (Smartum, Edenred, Tyky, ePassi, Eazybreak). Maksuvaihtoehdot näkyvissä verkkokaupan kassalla. Määräajan päätyttyä katseluoikeus Online-palvelussa päättyy.

 

Tuotetunnus (SKU): online-kesatarjous Osasto:

Kuvaus

Tuotteen tilaaminen edellyttää rekisteröitymistä, jossa luot itsellesi tunnuksen ja salasanan verkkopalveluun. Rekisteröityminen on ilmaista. Jos et ole vielä rekisteröitynyt Happy Dance -sivustolle, voit tehdä sen tilauksen yhteydessä verkkokaupan kassalla.

Rekisteröitymällä hyväksyt Happy Dance Online -palvelun käyttöehdot.

Otsikko

Go to Top