Tervetuloa tanssimaan!

ONLINE tutustumispäivä

Tervetuloa tutustumaan Online-palveluun perjantaina 16.4. klo 19-19.30

Nyt harjoitellaan salaa kotona Valssin perusaskeleita kesän juhlia varten! Matot rullalle ja nauttimaan tanssienergiasta!

Kutsu myös ystäväsi mukaan menoon!

Rekisteröidy maksutta, niin pääset mukaan tähän tutustumispäivän live-tuntiin!

  • Tunnit nähtävillä tällä sivulla, Live-ruutu ilmestyy tähän aikataulun mukaan!
  • Suora lähetys aukeaa n. 15 min ennen tunnin alkua. Live-ruutu ilmestyy silloin tälle sivulle näkyviin.
  • Jos live-ruutu ei näy vähän ennen tunnin alkua, klikkaa päivitä sivu-linkkiä. Tarkistathan myös, että laitteestasi/selaimestasi on autoplay/automaattinen videon toisto sallittu.
  • Live-lähetys loppuu n. 15 minuuttia tanssitunnin päättymisen jälkeen. Ethän siis pysäytä lähetystä kesken tunnin, jotta saat varmasti tanssittua tunnin loppuun.
  • Nämä livestream-tunnit näkyvät vain palveluun rekisteröityneille.
  • Jos olet jo rekisteröitynyt, kirjaudu sisään! 

Tulossa Häätanssi LIVE  la 15.5. klo 15.30-17 – tule mukaan menoon!

Häätanssi LIVE tunnilta mitä tarvitset onnistuneeseen häätanssiin!

Harjoittelemme perusaskeleen, kauniin tanssiasennon, käännöksiä, liikkumista sekä muutaman tyylikkään häätanssiin soveltuvan pyörähdyksen. Tunnin tansseina valssi sekä hidas foksi. Opetus alkaa aivan alkeista eli mitään ennakko-osaamista ei tarvita. Tarvitset vain koneen, nettiyhteyden ja tilaa omassa olohuoneessa.

Opetus tapahtuu reaaliajassa Tanssikoulu Happy Dancelta Porista. LIVE-tunnin tallenne tulee näkyviin tälle sivulle 18.5. eli voit harjoitella saman tunnin monta kertaa kesän aikana, kätevää. Palvelu on käytössäsi 14.7  asti. Tämä on helppo tapa yllättää koko juhlaväki!

Liity mukaan Onlineen!

Tilatessasi määräaikaisen Soolotanssi Live, Paritanssi Live, Hyvinvointi Live tai All inclusive Live -tuotteen saat yhdellä kertaa 1-12 kk jäsenyyden (näkyy tuotesivulla päivien mukaan 30/60/90/… päivää jne). Määräaikaisen jäsenyyden voit maksaa verkkomaksupainikkeilla, lompakkopalveluilla tai luottokortilla sekä myös liikunta-ja kulttuurieduilla (Smartum, Edenred, Tyky, ePassi, Eazybreak). Määräaikainen käyttöoikeus astuu voimaan, kun kertatilaus on maksettu.