Tervetuloa tanssimaan!

ONLINE tutustumispäivä

Tervetuloa tutustumaan Online-palvelun LIVE-tunteihin lauantaina 9.1. klo 14-18

Rekisteröidy maksutta, niin pääset mukaan näille tutustumispäivän live-tunneille!

  • Tunnit nähtävillä tällä sivulla, Live-ruutu ilmestyy tähän aikataulun mukaan!
  • Suora lähetys aukeaa n. 15 min ennen tunnin alkua. Live-ruutu ilmestyy silloin tälle sivulle näkyviin.
  • Jos live-ruutu ei näy vähän ennen tunnin alkua, klikkaa päivitä sivu-linkkiä. Tarkistathan myös, että laitteestasi/selaimestasi on autoplay/automaattinen videon toisto sallittu.
  • Live-lähetys loppuu n. 15 minuuttia tanssitunnin päättymisen jälkeen. Ethän siis pysäytä lähetystä kesken tunnin, jotta saat varmasti tanssittua tunnin loppuun.
  • Nämä livestream-tunnit näkyvät vain palveluun rekisteröityneille.
  • Jos olet jo rekisteröitynyt, kirjaudu sisään! 
Päivitä sivu, jos yhteytesi katkeaa kesken liven

Kevään livetunnit alkavat 10.1.2021 – tule mukaan menoon!

Kevätkaudella Online-palvelussa kuntoillaan suosittujen Soolotanssi Liven tanssituntien lisäksi Paritanssi Liven paritreenitunneilla sekä Hyvinvointi Liven jooga- ja fasciatraining-tunneilla. Voit valita juuri parhaiten sinulle sopivan Live-jäsenyyden tai vaikka kaikki – uusi All Inclusive Live -jäsenyys kattaa kaikki edellä mainitut live-tunnit! Kevään uutuuksien Paritanssi Liven, Hyvinvointi Liven ja All inclusive Liven käyttöoikeus alkaa 1.1.2021. Voit siis tilata Live-jäsenyyden jo nyt, itselle tai lahjaksi, ja aloittaa huippu harrastuksen tammikuussa!

Liity mukaan Onlineen!

Tilatessasi määräaikaisen Soolotanssi Live, Paritanssi Live, Hyvinvointi Live tai All inclusive Live -tuotteen saat yhdellä kertaa 1-12 kk jäsenyyden (näkyy tuotesivulla päivien mukaan 30/60/90/… päivää jne). Määräaikaisen jäsenyyden voit maksaa verkkomaksupainikkeilla, lompakkopalveluilla tai luottokortilla sekä myös liikunta-ja kulttuurieduilla (Smartum, Edenred, Tyky, ePassi, Eazybreak). Soolotanssi Liven määräaikainen käyttöoikeus astuu voimaan, kun kertatilaus on maksettu.  Kevään 2021 uutuuksien – Paritanssi Liven, Hyvinvointi Liven sekä All inclusive Liven käyttöoikeus alkaa 1.1.2021. Voit siis tilata tuotteen jo nyt ja aloittaa harrastuksen tammikuussa!