Sunnuntaina 11.8. klo 15-17 Foksi ja sunnuntaina 18.8. Fusku, tapahtumiin vapaa pääsy.

Tule ja kutsu ystäväsikin!

11.8. klo 15-17 Foksi

Foksi on perusmuodossaan ns. ”vaihtoaskeltanssi”, jossa askeleet otetaan rytmillä “hidas-hidas-nopea-nopea”. Älä huoli, jos termit hidas ja nopea eivät sano sinulle tässä vaiheessa vielä mitään – kurssilla askeleet kyllä loksahtavat paikalleen. Vaihtoaskel on paljon käytetty, helppo oppia ja sopii monenlaiseen musiikkiin. Vaihtoaskeleella tanssitaan tyypillisesti perinteisessä tanssiotteessa.

18.8. klo 15-17 Fusku

Fusku on helppo kädenalitanssi, jota tanssitaan foksista tutulla hidas-hidas-nopea-nopea -rytmillä. Nyt ei kuitenkaan tanssita perinteisessä lähiotteessa vaan pitäen parista kiinni joko kahdesta tai yhdestä kädestä. Fuskulle tyypillisiä liikkeitä ovat tosiaankin käden ali tanssimiset ja pyörähtelyt.

 

Opettaja: Kati Koivisto

Paikka: Tanssikoulu Happy Dance, Luvianpuistokatu 1, Pori.

Kesän 2023 – kevään 2024 aikana järjestetään lukuisia maksuttomia vaihtoaskelkursseja ympäri Suomen, joten nyt on hyvä aika ottaa tanssin perusteet haltuun. Mitään tanssitaustaa et tarvitse pohjalle, vaan kurssilla opetellaan tanssin perusteita ihan alkeista alkaen. Omaa pariakaan et tarvitse, sillä kaikilla kursseilla toimii parinvaihto ja kaikki pääsevät tanssimaan. Toki olet tervetullut tanssimaan myös oman parisi kanssa.

Vaihtoaskel kansalaistaidoksi on valtakunnallinen hanke, jonka tavoitteena on tehdä perustanssitaidon hankkiminen mahdollisimman helpoksi. Tanssitaito on hyödyllinen taito ihan kaikille, ja lisäksi tanssiminen on monipuolista ja hauskaa liikuntaa. Hankkeeseen osallistuu tanssikouluja, -seuroja ja –opettajia ympäri Suomen. Hankkeen rahoittajina ovat Suomen Seuratanssiliitto SUSEL, Suomen Tanssinopettajainliitto STOL sekä opetus- ja kulttuuriministeriö.

Liity postituslistallemme

Saat sisäpiiritietoa tulevista tapahtumista, alkavista kursseista, tarjouksista yms!


    Happy Dancen uutiskirjeONLINE-palvelun uutiskirje

    Streamatut livetunnit
    - tule mukaan!