Lauantaina 15.6. iloinen Happy Dance-poppoo suuntaa Turkuun ja Samppalinnan kesäteatteriin!

Lähtö: 11.30 Tikkulan ABCltä, teatteri 14-16, paluu Poriin esityksen jälkeen!

Matkan hinta: 60€ (sis. Bussikuljetuksen, teatterilipun ja väliaikatarjoilun).

Mukaan mahtuu 50 nopeinta lähtijää ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 28.4.

Matka maksetaan Klubin tilille FI03 57008120285080 viimeistään 1.5.2024

  Matkustaja 1.

  Matkustaja 2.

  Sähköposti

  Puhelinnumero

  Jälleen Suomen-kantaesitys menestysmusikaalista Samppalinnan Kesäteatterissa!

  Suuren laman keskellä kansa kaipaa sankareita – ja kaksi vaatimattomista oloista lähtöisin olevaa nuorta janoaa parempaa elämää. Bonnie Parker ja Clyde Barrow vannovat tahoillaan, että vielä jonain päivänä heistä tulee jotain. Kun heidän tiensä risteävät, syntyy parivaljakko Bonnie&Clyde – intohimoiset rakastavaiset ja häikäilemättömyydessään yksi maailmanhistorian kuuluisimmista rikollispareista. Heistä tulee köyhän kansan supersankareita, esikuvia ja tarkkaan seurattuja julkisuuden henkilöitä, joiden elämä päättyy lopulta 16 sekunnissa ammuttuun 330 laukaukseen.

  Bonnien ja Clyden tarina on kiehtonut läpi vuosikymmenten, mistä kielivät lukuisat elokuva-, näyttämö- ja kirjasovitukset. Mikä näiden rikollisten tarinassa kiinnostaa? Tähän etsii vastausta myös ensi kesänä Samppalinnassa nähtävä musikaali, joka muuttaa koko Samppalinnanmäen 1930-luvun Yhdysvalloiksi! Kuten tosielämän Bonnien ja Clyden tarina, myös heistä kertova musikaali on rohkea, röyhkeä ja kaikessa vaarallisuudessaan viettelevä. Tämä musikaali iskee suoraan meidän aikamme julkkiskulttuurin alkulähteille ja pinnalla olevan true crime -aallon ytimeen.

  Tämä maailmalla supersuosittu, vuonna 2023 Lontoon West Endin parhaaksi uudeksi musikaaliksikin valittu teos nähdään nyt Suomessa ensimmäistä kertaa – tietysti yllättävistä ja upeista kantaesityksistään tunnetussa Samppalinnan Kesäteatterissa! Musikaalin pääosissa Bonniena ja Clydena nähdään mm. Turun Kaupunginteatterin Améliena hurmannut ja useista teatteri-, TV- ja elokuvarooleistaan (mm. Tuntematon sotilas, Pohjolan laki) tunnettu Marketta Tikkanen sekä parhaillaan Kouvolan Teatterin Cabaret’n Seremoniamestarina suitsutusta keräävä, Aallonmurtajat-TV-sarjastakin tuttu Karlo Haapiainen.

  Odotetun paluun Samppalinnaan tekee useista musikaalirooleistaan tunnettu, viimeksi Tähdet, tähdet -ohjelmassa koko kansan jälleen hurmannut karismaattinen näyttelijä-laulaja Maria Lund! Lund nähdään teoksessa keskeisessä Blanchen roolissa. Hänen vastaparinaan Samppalinna-debyyttinsä Buckin roolissa tekee musikaalien huippuosaaja, mm. Turun Kaupunginteatterin Hiljaiset Sillat -musikaalin ja Helsingin Kaupunginteatterin Vampyyrien tanssin miespääosissa vakuuttanut Jonas Saari.

  Muut 16-henkisen näyttelijäkunnan jäsenet julkaistaan keväällä 2024 teatterin sosiaalisen median kanavissa. Ota siis Instagramissa seurantaan @samppalinnakt ja Facebookissa Samppalinnan Kesäteatteri!

  Bluesin, gospelin ja kantrin sävelin soivaa musikaalia säestää Samppalinnasta tuttuun tapaan huippumuusikoista koostuva livebändi.

  Samppalinnan kesäteatteri tarjoaa myös kesällä 2024 Suomen suurinta ammattilaisvoimin tehtyä kesäteatteria.

  Tervetuloa vaikuttumaan!

  Liity postituslistallemme

  Saat sisäpiiritietoa tulevista tapahtumista, alkavista kursseista, tarjouksista yms!


   Happy Dancen uutiskirjeONLINE-palvelun uutiskirje

   Streamatut livetunnit
   - tule mukaan!