Sunnuntaina 7.1.24 klo 15-17 on hyvä aika aloittaa paritanssiharrastus!  Tunneilla opettelemme vaihoaskeleen, paritanssin perusasioita sekä tanssietikettiä. Tapahtumaan vapaa pääsy. Tule ja kutsu ystäväsikin!

Vaihtoaskel on foksin ja tangon perusaskel, ja se on helppo perustanssi, jolla pystyy tanssimaan lähes mihin tahansa soivaan musiikkiin. Vaihtoaskeleella voit tanssia foksia, tangoa, lattareita tai vaikkapa radiosta tuttuja pop-kappaleita. Tämä tanssi on helppo oppia, joten sillä pääset tanssin alkuun mukavasti.

Opettajana Kati Koivisto

Kesän 2023 – kevään 2024 aikana järjestetään lukuisia maksuttomia vaihtoaskelkursseja ympäri Suomen, joten nyt on hyvä aika ottaa tanssin perusteet haltuun. Mitään tanssitaustaa et tarvitse pohjalle, vaan kurssilla opetellaan tanssin perusteita ihan alkeista alkaen. Omaa pariakaan et tarvitse, sillä kaikilla kursseilla toimii parinvaihto ja kaikki pääsevät tanssimaan. Toki olet tervetullut tanssimaan myös oman parisi kanssa.

Vaihtoaskel kansalaistaidoksi on valtakunnallinen hanke, jonka tavoitteena on tehdä perustanssitaidon hankkiminen mahdollisimman helpoksi. Tanssitaito on hyödyllinen taito ihan kaikille, ja lisäksi tanssiminen on monipuolista ja hauskaa liikuntaa. Hankkeeseen osallistuu tanssikouluja, -seuroja ja –opettajia ympäri Suomen. Hankkeen rahoittajina ovat Suomen Seuratanssiliitto SUSEL, Suomen Tanssinopettajainliitto STOL sekä opetus- ja kulttuuriministeriö.

Liity postituslistallemme

Saat sisäpiiritietoa tulevista tapahtumista, alkavista kursseista, tarjouksista yms!


    Happy Dancen uutiskirjeONLINE-palvelun uutiskirje

    Streamatut livetunnit
    - tule mukaan!