Olen aivan pienestä pitäen rakastanut tanssia ja opettamista. Jo nuorena suunnitelmani oli, että haluan oman tanssikoulun. Lähdin ylioppilaskirjoitusten jälkeen Oulun ammattikorkeakouluun opiskelemaan tanssinopettajaksi. Opiskelujeni jälkeen jäin amkille ja Tanssikoulu Jari Aaltoselle töihin.  Tämä ajanjakso kesti 10 vuotta ja on ollut hyvin merkittävä opettajuuteni ja yrittäjyyteni kasvamisen kannalta. Olen hyvin kiitollinen tästä ajasta! Muutin takaisin Poriin ja perustin Tanssikoulu Happy Dancen vuonna 2010. Toiminta alkoi Mies-lauluntalolta, jossa opetin paritansseja, soolotunteja sekä lastenryhmiä. Tanssikoulu sai upean aloituksen!
Tässä tunnelmia vuodelta 2014.
Rakastan yli kaiken opettamista, mutta osa minusta kaipaa stagelle ja esiintymään! Onneksi olen päässyt toteuttamaan itseäni upeissa esityksissä Tangomarkkinoilla ja sekä Valasrannalla. Tämä esitys on kuvattu Valasrannan tanssileirillä.
Yksi mahtava juttu mitä olen saanut tehdä, ovat upeat ulkomaan tanssileirit. Vuosiin mahtuu monet ikimuistoiset Happy Sun&Beachit ja Baile Retrot!
Tässä video Alanyan Happy Sun&Beach-reissulta vuodelta 2016.
Happy Dancen toiminta jatkui Mies-laulantalolla ensimmäiset yhdeksän vuotta. Näistä vuosista on paljon upeita tanssiystäviä, muistoja ja hetkiä.
Tässä video vuodelta 2016. Videoissakin näkyy, miten Lenni on kasvanut mukana menossa.
Uudet tilat löytyivät Vanhalta Kauppikselta vuonna 2019. Täällä on kyllä ollut hyvä olla ja tanssia! Vain puoli vuotta uusiin tilohin siirtymisen jälkeen korona sulki ovet. Olin aivan uuden tilanteen edessä ja koko tanssikoulun toiminta piti miettiä uusiksi. Kehitin todella upean ja onnistuneen Online-palvelun. Tällä hetkellä Porin lisäksi Happy Dance liikuttaa myös ympäri Suomen ja vähän maailmallakin! Olen selvinnyt haastavan ajan läpi ja olen siitä todella kiitollinen!
Video: Arto Helin/Kreatia

Tanssikoulu Happy Dance juhli 10-vuotissynttäreitä viime joulukuussa! Viikonloppu sujui lastendiscon, soolotanssijuhlan, tanssikurssien ja iltagaalan tunnelmissa! Juhlia vedettiin kahden bändin voimin – perjantaina Mikael Tuominen & The Hombres ja lauantaina Selim P. Viikonlopun opettajina olivat minun elämäni tärkeät ystävät ja opettajakollegat Jari ja Sari Aaltonen, Pasi ja Maria Lauren sekä Alina Mustamaa ja Joonas Kainulainen.

Video: Joonas Kainulainen

Tanssikoulun kaksipäiväisten juhlien jälkeen vietin vielä omia nelikymppisiäni sunnuntaina. Niistä bileistä tulikin yllättäen erittäin ikimuistoiset kemut, kun yllätimme juhlavieraat totaalisesti ja avioiduimme Karin kanssa! Tässä tuoreen rouvan tunnelmia viikonlopun jälkeen.
Tanssikoulu Happy Dance täyttää nyt kokonaiset 12-vuotta, hurraa!
Mitä upeita hetkiä, ihania tanssijoita, tuhansia tanssiaskeleita, musiikin tuomaa energiaa se onkaan pitänyt sisällään!
Suuri kiitos kaikille vuosien aikana mukana kulkeneille!
T: Rakkaudella Kati

Liity postituslistallemme

Saat sisäpiiritietoa tulevista tapahtumista, alkavista kursseista, tarjouksista yms!


    Happy Dancen uutiskirjeONLINE-palvelun uutiskirje

    Streamatut livetunnit
    - tule mukaan!