Tervetuloa tutustumaan uusille ja maksuttomille tunneille huhti-toukokuussa!

Mukaan tunneille voit tulla ilman ennakkoilmoittautumista.

TUOLITANSSI TORSTAISIN klo 11 – Iloista ja pehmeää tanssiliikettä hyvän musiikin tahdissa tuolilla istuen! Selkä, kyljet, hartiat ja kädet saavat liikettä ja samalla mieli virkistyy ikivihreitä kuunnellen! Tunti tanssitaan tuolissa istuen – tunti sopii niin polviongelmaisille + Kauppikselle pääsee esteettömästi myös pyörätuolilla.

KUNTO&TANSSI PERJANTAISIN klo 11- Tunti sisältää tanssiaskeleita, helppoja kuntoiluliikkeitä ja kehoa vetristäviä liikkuvuusharjoituksia  hyvän musiikin tahtiin! Tunti päätetään aina kevyihin venyttelyihin sekä ihanaan rentoutumishetkeen! Todella monipuolinen harjoitus helppoja liikkeitä ja se sopii hyvin varttuneemmallekin kuntoilijalle. Alkuosa tunnista ollaan pystyasennossa ja loppuosa matolla, voit ottaa oman mukaan tai lainata mattoa Kauppikselta.

Liity postituslistallemme

Saat sisäpiiritietoa tulevista tapahtumista, alkavista kursseista, tarjouksista yms!


    Happy Dancen uutiskirjeONLINE-palvelun uutiskirje

    Streamatut livetunnit
    - tule mukaan!