Porin Yrittäjät ry. valitsee jäsenyritystensä keskuudesta vuosittain Porin vuoden nuoren yrittäjän, yksinyrittäjän sekä yrittäjäperheen. Valinta tapahtuu kaksivaiheisesti: ensin jäsenille lähetetään kysely, johon vastaamalla voi ehdottaa yrityksiä palkittaviksi. Toisessa vaiheessa yhdistyksen hallitus käy ehdotukset läpi, puntaroi vaihtoehtoja ja tekee valinnat.

Porin vuoden yksinyrittäjä: Kati Koivisto, Tanssikoulu Happy Dance

10 vuotta toiminut Happy Dance osoitti innovatiivisuutensa koronan aikana aloittamalla ensin sosiaalisessa mediassa livetanssitunnit ja sen jälkeen investoimalla kunnon laitteistoihin ja muutti siten koko toimintaansa. Nyt livelähetykset ovat pysyvä osa tanssikalenteria ja osallistujia on Suomen rajojen ulkopuoleltakin. Itselleni tämä palkinto tuntuu todella hienolta. Massiivinen muutos ja siinä lopulta onnistuminen antaa valtavasti luottamusta yrittäjänä, Kati Koivisto pohtii.

Muut palkitut – vuoden nuori yrittäjä Jan Ahola, Teollisuuskymppi sekä vuoden yrittäjäperhe Vuorsola oy.

 

 

Liity postituslistallemme

Saat sisäpiiritietoa tulevista tapahtumista, alkavista kursseista, tarjouksista yms!


    Happy Dancen uutiskirjeONLINE-palvelun uutiskirje

    Streamatut livetunnit
    - tule mukaan!