Päivitys 22.4.2021 AVIN ohjeistuksen mukaan:

Jatkamme tanssienergian tuomista Online-palvelussa normaaliin tapaan ja Kauppiksen tunneilla rajoitusten sallimalla tavalla ja uskon, että yhdessä selviämme valoisampaan aikaan!

 • Soolotanssit, Paritreenit ja FasciaTraining jatkuvat Kauppiksella rajallisella osallistujamäärällä ja niissä noudatetaan aluehallintoviraston asettamia määräyksiä. Lue lisää ohjeista alhaalta.
 • Otamme kaikille Kauppiksen tunneille ennakkoilmoittautumisella rajallisen määrän osallistujia. Tanssisali on tarkkaan mitattu ja siihen on merkitty tanssipaikat reiluin 2m välein, jotta turvavälit säilyvät.
 • Kauppiksen tunnille ilmoittaudutaan ennakkoon, mahdolliset peruutukset on tehtävä neljä tuntia ennen tunnin alkua. Peruuttamatta jäävästä tunnista perimme tunnin hinnan.
 • Varauspalveluun on tullut myös jonotus-toiminto eli jos tunti on täynnä, voit ilmoittautua jonoon ja saat paikan sen vapauduttua.
 • Kevään ja kesän 2021 hinnat: 
  50min tunti 10e 
  75min tunti 15e
 • Suosittelemme maksutavaksi lähimaksua, leimakortit eivät ole käytössä.
 • Kaikki leimakortit menevät tauolle toistaiseksi ja tunnit maksetaan kertamaksulla. Leimakorttien voimassaoloaikaa on pidennetty eli voit tanssia leimasi rauhassa loppuun poikkeustilan jälkeen. Toivomme tukea ja ymmärrystä teiltä tähän äärettömän vaikeaan tilanteeseen.

Tanssimisiin! T: Kati

Tanssikoulun seiniltä löytyy ohjeistus:

Tanssikoulu Happy Dancen asiakasmäärä on rajoitettu ennnakkoilmoittautumisin. Asiakkaiden tanssipaikat on merkitty lattiaan reilut 2m turvavälit huomioiden. Mittauksen tuloksena saliin on merkitty 30 tanssipaikkaa. Normaalitilanteessa saliin mahtuu yli sata henkilöä ja nyt rajoitammme määrän 12 tanssipariin tai 20 soolotanssijaan. Paritanssitunneilla tanssimme vain oman parin kanssa.

Suosittelemme asiakkaillemme maskin käyttöä aulassa sekä maksutilanteessa. Isot ja väljät tilamme mahdollistavat 2m turvavälin myös aulatiloissa.  Suosittelemme, että kädet pestään tullessa, tauolla ja lähtiessä. Jokaisella vesipisteellä on saippuaa ja käsipapeita. Lisäksi käsidesiä on lisätty ympäri tilaa käsihygienian ylläpitämikseksi.

Ohjeistamme tartuntoja ehkäiseviin toimenpiteisiin kuten yskimis- ja käsihygieniaan, sekä jäämään kotiin, mikäli minkäänlaisia oireita ilmaantuu. Lisäksi olemme suositelleet lataamaan koronavillkku- sovelluksen. Asiakkailta on kerätty yhteistiedot osallistumisen yhteydessä, jotta voimme tarvittaessa ottaa yhteyttä mahdollisten altistumisien vuoksi.

Tanssituntien juomatauolla kehoitetaan myös säilyttävän turvavälit muihin asiakkaisiin. Isot ja väljät tilamme mahdollistavat lähikontaktin välttämisen. Lähikontakti tarkoittaa ihmisten fyysista kontaktia tai oleskelua kasvotusten tai samassa tilassa alle kahden metrin etäisyydellä yli 15 min ajan.

Liity postituslistallemme

Saat sisäpiiritietoa tulevista tapahtumista, alkavista kursseista, tarjouksista yms!


  Happy Dancen uutiskirjeONLINE-palvelun uutiskirje

  Streamatut livetunnit
  - tule mukaan!