Happy Dancen online toiminta laajenee keväällä 2021! Yleisön pyynnöstä livestream-tuntivalikoimaan lisätään soolotanssilajien lisäksi myös Jooga, FasciaTraining sekä Paritreenin kaksi eri tasoa!

Nämä tunnit alkavat 10.1. Kaikki allaolevat LIVEstream-tunnit kuuluvat All inclusive-kuukausihintaan 32,90e

 

MAHTAVA JOULULAHJA TANSSIN YSTÄVÄLLE – tarjous voimassa 24.12. saakka!

All Inclusive LIVE -jäsenyyteen kuuluvat kaikki Soolotanssi LIVEn, Paritanssi LIVEn ja Hyvinvointi LIVEn streamatut livetunnit. Lisäksi saat Online-verkkopalvelussa katseluoikeuden edellä mainittujen jäsenyyksien harjoitusvideoihin, joita voit tehdä silloin kun sinulle sopii.

Tilaamalla tämän tuotteen saat palvelun käyttöoikeuden ja livelähetysten katseluoikeuden määräajaksi 1.1.-31.3.2021. Kevätkauden livetunnit starttaavat 10.1.2021 – tervetuloa mukaan kuntoilemaan tammikuussa. Tässä myös mitä mainioin lahjaidea!

Kertatilauksen voit maksaa verkkomaksupainikkeilla, lompakkopalveluilla tai luottokortilla sekä myös liikunta-ja kulttuurieduilla (Smartum, Edenred, Tyky, ePassi, Eazybreak). Maksuvaihtoehdot näkyvissä verkkokaupan kassalla. Määräajan päätyttyä käyttöoikeus Online-palveluun päättyy.

 

 

Liity postituslistallemme

Saat sisäpiiritietoa tulevista tapahtumista, alkavista kursseista, tarjouksista yms!


    Happy Dancen uutiskirjeONLINE-palvelun uutiskirje

    Streamatut livetunnit
    - tule mukaan!