Suuren suosion saavuttaneet livestream-tunnit saavat nyt jatkoa, kun toteutamme Paritreenin livestream-kokeilujakson marraskuussa! Tanssikoulu Happy Dancen paritreenitunneille voit nyt Porin lisäksi osallistua mistä tahansa maailman kolkasta – tarvitset vain tilan, koneen ja nettiyhteyden! Marraskuussa pääset mukaan tanssimaan Paritanssi Liven sunnuntain tunneille! Kati tanssittaa pareja vanhalla Kauppiksella ja pääset menoon mukaan ja tunnille tanssimaan vaikka olohuoneestasi käsin!

Sunnuntai 15.11
Klo 15-16.15 Paritreeni LIVESTREAM Fusku perusteet/keskitaso
Sunnuntai 22.11
klo 15-16.15 Paritreeni LIVESTREAM Bugg perusteet/keskitaso
Sunnuntai 29.11
Klo 15-16.15 Paritreeni LIVESTREAM RUMBA perusteet/keskitaso
Kolmen kerran Paritreenin kokeilujakson hinta vain 39,90e

Tilaamalla tämän tuotteen saat paritanssituntien livelähetysten katseluoikeuden määräajaksi, joka sisältää kolme livestream-tanssituntia – 15.11., 22.11. ja 29.11.2020. Määräaikainen käyttöoikeus astuu voimaan, kun tilaus on maksettu. Kertatilauksen voit maksaa verkkomaksupainikkeilla, lompakkopalveluilla tai luottokortilla sekä myös liikunta-ja kulttuurieduilla (Smartum, Edenred, Tyky, ePassi, Eazybreak). Maksuvaihtoehdot näkyvissä verkkokaupan kassalla. Määräajan päätyttyä katseluoikeus Online-palvelussa päättyy.

Liity postituslistallemme

Saat sisäpiiritietoa tulevista tapahtumista, alkavista kursseista, tarjouksista yms!


    Happy Dancen uutiskirjeONLINE-palvelun uutiskirje

    Streamatut livetunnit
    - tule mukaan!