Iloista tanssiliikuntaa Katin johdolla, paikasta riippumatta! Livestreamin kautta näet saman kuin olisit käynnissä olevalla tunnilla mukana. Tanssikoulu Happy Dancen tunneille voit nyt Porin lisäksi osallistua mistä tahansa maailman kolkasta – tarvitset vain tilan, koneen ja nettiyhteyden! Soolotanssien Live-Streamtunneilla pääset tanssimaan Latinobic, Latin Fusion, Lavis sekä Happy Seniors-tanssitunneilla! Mukaan tanssimaan voit tulla ilman ennakko-osaamista ja tanssitaito ja kunto kohenee viikko viikolta! Tunneilla tanssimme erilaisia askelikkoja, teemme paljon liikettä keskivartalolle, keskitymme hengittävään liikkeeseen ja tietenkin nautimme tanssin ja hyvän musiikin tuomasta energiasta! Online verkkopalvelusta löydät erilaisia tanssihetkiä ja  nautit tanssiliikunnasta ajankohdasta riippumatta, silloin kun sinulle sopii. Tunneilla Kati hyödyntää tanssin tuomaa aivojumppaa, kehittää koordinaatiokykyä ja vahvistaa selän liikkuvuutta, kun tämä kaikki tehdään tanssista nautiskellen, niin saadaan aikaan kokonaisvaltaisesti upea fiilis – juuri sinulle! 

Live-Streamin aikataulu – valitse tuntisi ja osallistu mukaan siellä missä sinä olet! 

Tiistai
klo 18 Latinobic 
klo 19 Latin Fusion

Keskiviikko
klo 14 Happy Seniors-tanssitunti

Torstai
klo 14 Lavis
klo 17.50 Lavis

Soolotanssien Live-Stream maksu on vain 19,90/kk!

Tanssi on parasta liikuntaa, tervetuloa mukaan menoon!

 

Liity postituslistallemme

Saat sisäpiiritietoa tulevista tapahtumista, alkavista kursseista, tarjouksista yms!


    Happy Dancen uutiskirjeONLINE-palvelun uutiskirje

    Streamatut livetunnit
    - tule mukaan!