Tanssikoulu Happy Dancen 10v juhlasyksy alkaa hyvin poikkeuksellisena aikana. Covid-19 tilannetta on mahdotonta arvioida etukäteen ja olen pohtinut asioita monelta kantilta.

Toivon, että tanssisyksy saadaan toteutettua –  olen tehnyt upeita suunnitelmia syksylle, mutta olen myös valmis muuttamaan niitä lennossa! Tästä syystä on erittäin tärkeää, että jokainen liittyy sähköpostituslistalle sekä seuraa Happy Dancea facebookissa tai instragramissa – saat heti tietoosi mahdollisista muutoksista!

Jotkut mun uusista suunnitelmista toteutankin vähän aikaisempaa nopeammalla aikataululla, tästä lisää lähiviikkojen aikana. Mä olen onneksi jo koko kesän kehittänyt uutta tuotetta, joka paukahtaa syyskuussa tähän erikoiseen maailmaan!  Kaikille tanssijoille hyviä uutisia – meidän kaikkien rakastama harrastus jatkuu ja se löytää taatusti uusia muotoja. Tanssin liike, energia, musiikki ja sosiaalisuus nousevat entistä tärkeämmiksi!

Tässä suunnitelmia syksyn varalle, toteutuminen riippuu täysin tulevan syksyn tilanteesta.

Suunnitelma 1. (korona pysyy hallinnassa)

Kausi ja kaikki tunnit toteutuvat normaalisti ohjelman mukaan.

Suunitelma 2. (koronatartunnat lähtevät merkittävästi kasvuun)

Sunnuntain ja tiistain paria vaihtavat tunnit muuttuvat paritreenitunneiksi. Autan parhaani mukaan treeniparien etsinnässä.

Suunnitelma 3. (korona leviää isosti)

Tuntien ryhmäkokoa rajataan, tanssimme vaikka maskit päässä. Pidän yksityistunteja ja pienryhmäohjausta ja salia saa vuokrata omia harjoituksia varten.

Suunnitelma x. Olen varautunut myös tekemään jonkun näiden ylläolevien yhdistelmän!

Meillä on isot ja väljät tilat, joissa tehostamme siivousta ja desinfioimme aktiivisesti usein kosketeltavia pintoja. Edellytämme sinulta seuraavia toimenpiteitä:

  • Tule tanssikoululle vain täysin terveenä
  • Tule paikalle vasta 15 minuuttia ennen oman tuntisi alkua
  • Suosittelemme verkkopankin tai pankkikortin käyttöä
  • Kaikki pesevät kätensä ennen ja jälkeen tanssituntien ja käsidesiä löytyy eteisestä sekä tanssisalista.

Kaikkien sarjakorttien voimassaoloaikaa on jatkettu eli voit huoletta kuntoilla kaikki sen leimat loppuun asti.

UUTTA Kevään ja kesän facebook-tuntien saaman suosion vuoksi olen kehittänyt uuden palvelun, jossa tanssijat ympäri Suomen ja maailman voivat osallistua mun Kauppiksen tunneille, tästä lisää tietoa myöhemmin!

Odotan innolla ja toiveikkain mielin tulevaa tanssisyksyä ja Happy Dancen 10v juhlakautta! Tervetuloa tanssimaan!  T:Kati

Liity postituslistallemme

Saat sisäpiiritietoa tulevista tapahtumista, alkavista kursseista, tarjouksista yms!


    Happy Dancen uutiskirjeONLINE-palvelun uutiskirje

    Streamatut livetunnit
    - tule mukaan!