Tanssi tai kuuntele hyvää musiikkia – paikan päällä tai kotona!

Perjantaina 18.9. klo 19-22

Sixties – Let’s twist again!

Loistavaa ja legendaarista rautalankamusiikkia soittaa Vivahde!

Perjantaina 18.9. klo 19-22 Kauppiksella raikaa loistava rautalankamusiikki, kun pääsemme nauttimaan live-musiikista Vivahde-orkesterin kanssa. Perjantaina pääset tanssimaan mm. foksia, fuskua, buggia, tangoa, jiveä jne. Tansseissa saa tanssia oman parin kanssa tai osallistua hakuriviin, Kauppikselta löytyy tanssikavereita! Kahviosta löytyy kahvia, teetä, vissyä suolaista ja makeaa ja kahvio palvelee koko illan. Halutessasi voit ottaa myös omia virvokkeita mukaan. Ovet aukeavat klo 18.45 ja bändi aloittaa klo 19.15, tauolla musiikkia soittaa DJ Kati.

Kauppikselle tanssimaan tulevat: Liput ovelta 10 €

Tervetuloa mukaan tanssimaan – saa pukeutua teeman mukaan!

UUTTA! HYVÄÄ MUSIIKKIA SUORAAN KOTISOHVALLESI!

Vivahteen keikkaa voit halutessasi kuunnella myös kotoa streamin kautta. Livestream avautuu pe klo 18.45 ja päättyy 22.15 ja on nähtävillä Happy Dance Live -sivulla. Tilaa livestream-lippusi ja tule mukaan hyvään menoon!

Liity postituslistallemme

Saat sisäpiiritietoa tulevista tapahtumista, alkavista kursseista, tarjouksista yms!


    Happy Dancen uutiskirjeONLINE-palvelun uutiskirje

    Streamatut livetunnit
    - tule mukaan!