Me olemme kaikki eläneet hyvin erikoista, ainutlaatuista kevättä. Vaikeista ajoista huolimatta olen vahvasti sitä mieltä, että kaikilla asioilla on tarkoituksensa. Mä olen miettinyt tätä korona-aikaa ja löytänyt monia ihania asioista elämästäni!

Kun tanssikoulun ovet sulkeutuivat 13.3 ja työt loppuivat kuin seinään huomasin, että olin todella väsynyt. Olin tehnyt pitkää päivää – toki sellaista työtä mitä rakastan yli kaiken – mutta silti olin tehnyt liikaa töitä. Ensimmäinen viikko taisi mennä leväten, nukkuen ja järkytyksestä toipuen. Toisella viikolla aloitin kodin kunnostuksen – siivosin kaikki kaapit, järjestin vaatteet, myin tavaroita torissa. Ulkoilin lasten kanssa, nukuin päiväunia ja tein sellaisia asioita, mitä en ollut työkiireiltäni tehnyt ja nautin aikatauluttomuudesta.

Sitten ajatukset lähtivät kehittymään – tein onlinekursseja, facebook-ryhmää, facebook-livetunteja ja vein tanssintuntini verkkoon. Ihmeekseni huomasin, että tämän uuden tilanteen mukaan mun tanssinoppilaat tulivatkin ympäri Suomen ja jopa ulkomailta! Mä olin koko ajan niin keskittynyt Kauppiksen kehittämiseen Porissa, että tämä herääminen ei olisi ollut mitenkään mahdollista ennen koronan tuomaa tilaa ja aikaa. Sain yhteyden tanssikurssilaisiin vuosien ja kilometrien takaa – se on ollut aivan huippua! Yhteistyö Tanssintahti onlinen sekä Tanssikoulu Jari Aaltosen kanssa on tuonut myös aivan uutta sisältöä opetustyöhön! Juuri eilen tuli kuluneeksi 10 vuotta mun Poriin muuttamisesta ja on ollut suorastaan legendaarista tehdä Jarin ja Sarin kanssa jälleen tiivistä yhteistyötä Jari & Kati tanssittaa- facebook-ryhmän kautta!

Mä olen tosi onnellinen monen tanssikoulun puolesta, jotka ovat saaneet kehitysavustuksia. Valitettavasti minä ja moni muu yksinyrittäjä  emme kuulu tähän joukkoon, ja se on todella harmillista. Minulla, jolla kehitettävää ja intoa siihen olisi vaikka muille jakaa , ei ole ollut mahdollisuutta hakea tai saada tukia! Taloudellinen huoli jatkosta on edelleen läsnä minulle ja monelle muulle tanssin ja musiikin parissa toimivalle. Vain aika näyttää mitä tämä kaikki tekee tanssikulttuurille ja toivon voimia meille kaikille!

Kaikelle on kuitenkin  tarkoituksensa, ja tämän pysäytyksen yksi tarkoitus oli herättää mut parempaan  ajanhallintaan. Mä tein nimittäin päätöksen, että tanssikoulun iltatunnit tulevat arkisin loppumaan klo 20.  Mulla on ihana mies ja lapset ja haluan olla kotona aikaisemmin tästä eteenpäin. Tämä ilmoitus on saanut myös asiakkaissa kiitosta! Tämä aika on tuonut meitä perheenä lähemmäs toisiaan – tärkeät asiat rakkaus, yhteys ja hyvä olo ovat korostuneet. Kihlauduimme Karin kanssa 1.5.2020  ja minusta on ihana muistaa tämä aika vuosienkin päästä ihan muulla tavalla – tämä on myös rakkauden kevät <3

Tämän pysäytyksen on myös tarkoitus muistuttaa tärkeistä asioista ja tavoitteista. Mulla on jo tanssikoulun alkumetreistä asti ollut suunnitelmissa tehdä oma tanssituote ja sitä olen tietenkin tässä vuosien aikana kehittänyt ja miettinyt tunneilla. NYT on sen aika! Mulla on nyt kevään ollut facebookissa ryhmä VIP-soolotanssijat, joiden mukana olen tätä ajatusta hionut ja vienyt eteenpäin.  Tarkoituksena olisi kehittää tätä kuntoon nyt kesän ja alkusyksyn aikana ja tästä kuulette taatusti lisää!!

Yksi tärkeä huomio tuli mun omalta keholtani. Olen aina tanssinut ja liikkunut paljon.  Maalis-huhtikuun tanssimattomuudessa huomasin, että selkäni jämähtää ja kipeytyy liikkumattomuudesta. Tämä oli siis se olotila, mistä tanssijani useasti ovat sanoneet! Minun kehoni ei ainakaan tykkää liikkumattomuudesta. Tanssi vaikuttaa paljon kehoon ja myös mieleen. Olen useasti kuullut myös kauniita kommentteja, että olen aina iloinen – tanssi tuo iloa mun elämään ja sitä on ihana jakaa eteenpäin!

Tanssikoulu on ollut nyt kiinni kolme kuukautta ja olipas kyllä huippua nähdä ihmisiä ja pitää live-tunteja viime viikolla! Ja on ollut kivaa myös kuulla ja lukea niitä kaikkia kommentteja tanssiharrastuksen tärkeydestä monelle, kiitos! Se on luonut uskoa tulevaan!

Heinäkuussa aion lomailla ja pitää tanssitunteja Kauppiksella vähän säänkin mukaan – ilmoitan tulevista tunneista nettisivuilla, facebookissa ja sähköpostituslistalla! Elokuussa aloitetaan sitten oikeasti 🙂 Oikein hyvää juhannuksen aikaa kaikille ja nauttikaa kesästä!

Liity postituslistallemme

Saat sisäpiiritietoa tulevista tapahtumista, alkavista kursseista, tarjouksista yms!


    Happy Dancen uutiskirjeONLINE-palvelun uutiskirje

    Streamatut livetunnit
    - tule mukaan!