Iloisia uutisia kaikille paritanssin ystäville Suomessa ja muualla maailmassa by Tanssikoulu Happy Dance & TanssiAalto!

LYHYESTI:

Näin pääset mukaan Jari & Kati tanssittaa FB-ryhmään!

1. Täytä ilmoittautumislomake, joka löytyy sivun alaosasta.

2. Maksa osallistumismaksu 64€ FI09 4450 0010 074760 / Tanssikoulu Happy Dance

3. Laita liittymispyyntö facebook-ryhmään nimeltään Jari & Kati tanssittaa

4. Tanssi, iloitse ja nauti kanssamme. Saat käyttöösi heti kaikki 12 videota, joiden kanssa voit harjoitella sekä yksin että parin kanssa niin monta kertaa kuin haluat, koko kurssilla yhteensä 12 eri lajia! Videot ovat käytettävissä elokuun loppuun asti.

TERVETULOA MUKAAN!

Meille kaikille tutut tanssikurssit eivät vielä käynnisty ihan kaikilla paikkakunnalla ympäri Suomea juuri nyt, mutta ei hätää: Nyt voit saada huippulaadukasta seuratanssinopetusta suoraan omaan kotiisi kaksi kertaa viikossa oululaisen TanssiAallon ja porilaisen Happy Dancen tarjoamana! Vuoden Positiivisimmaksi Porilaiseksikin valittu Kati Koivisto sekä Valtakunnan Viihdyttäjänä tunnettu Maestro Jari Aaltonen ovat jälleen lyöneet hynttyyt yhteen. Mikä viihdyttävä ja monipuolinen tanssikurssitarjonta heillä onkaan luvassa!

Liittymällä meidän yhteiseen FB- ryhmään, pääset mukaan ihan uudenlaiseen tanssielämykseen. Saat suoraan kotiisi  opetusvideoita, joiden avulla voit ylläpitää ja kehittää tanssitaitoasi. Tunnit on suunniteltu etupäässä sinivihreät (alkeisjatko) ja sinisille (jatko) tanssijoille.  Tekniikkaosiosta saavat hyödyn kaikki, myös aloittelevat tanssinharrastajat. Kuvio-osoioista voivat saada iloa myös jo pidemmälle ehtineet tanssijat.

Tanssilajitarjonta on meidän molemmille tanssikouluillemme uskollisesti: MONIPUOLISTA! Mukana ovat kaikki suosituimmat lavalattarit, syliotetanssit, swingtanssit sekä myös kansantanssien suosikit: polkka & swingpolkka.

Videoiden lajit: Fusku, Hidas valssi, Rumba, Jive, Polkat, Cha Cha, Tango, Salsa, TangoValssi, Foksi, Bugg ja TangoBolero
Kaikki videot ovat ryhmäläisten käytössä aina elokuun loppuun asti.

Jarin, Katin ja Sarin ystävyys & yhteistyö juontaa juurensa jo vuosituhannen vaihteeseen. Ensin tehtiin vain töitä yhdessä, olihan Kati lähes 10v ajan TanssiAallon kolmas pääopettaja. Tuossa ajassa kehittyi myös ystävyys sekä Katia että Katin perhettä kohtaan.  Tämä ystävyys on säilynyt ja ehkä jopa vahvistunut sen jälkeen kun Kati palasi kotikonnuilleen Poriin tekemään sitä, mistä hän oli aina haaveillut: Saada oma tanssikoulu. Syntyi ihana  Happy Dance.

Olemme kaikki nyt tosi onnellisia, että vaikeuksien keskellä olemme löytäneet jälleen uuden tavan tehdä yhdessä rakastamaamme yhteistyötä! Meillä on ollut tosi kivaa, toivottavasti myös teillä

T: Jari & Kati & Sari

Tämän kaiken saat edulliseen yhteishintaan 64e liittymällä meidän FB-ryhmään. Huom. sinulla tulee olla facebook-profiili. Maksu oikeuttaa yhden Fb-profiilin liittämisen kurssiryhmään. Jos tanssikaverisi haluaa myös mukaan, pyydä häntä tekemään oma ilmoittautuminen. Maksettuasi maksun tilille FI09 4450 0010 074760 / Tanssikoulu Happy Dance, laita facebookin ryhmään ”Kati & Jari tanssittaa”-liittymispyyntö.

  Tanssijan facebookissa oleva nimi

  Sähköposti

  Puhelinnumero

  Kirjoita kuvan merkit (tällä vältetään roskapostit)
  Käyttääksesi CAPTCHAa, täytyy lisäosan Really Simple CAPTCHA olla asennettuna.

   

   

  Liity postituslistallemme

  Saat sisäpiiritietoa tulevista tapahtumista, alkavista kursseista, tarjouksista yms!


   Happy Dancen uutiskirjeONLINE-palvelun uutiskirje

   Streamatut livetunnit
   - tule mukaan!