Nyt touko- ja kesäkuussa aina juhannukseen asti tanssitaan VIP-soolotanssijat Facebook-ryhmässä seitsemän viikon ajan aina kerran viikossa aina torstaisin klo 18.30. Videot jäävät näkyviin heinäkuun loppuun asti eli voit tanssia silloin kun sinulle sopii ja vaikka kuinka monta kertaa!

Tunnit sisältävät tuttua menoa tiistain sooloilloista, hyviä biisejä, paljon selkäjumppaa, puolet Latinobic ja puolet Latin Fusion tunnelmaa, kuumaa menoa ja taattua tanssin Katin tuomaa energiaa! Seitsemän viikon kurssin hinta on 52e/hlö tai 85e/perhe. Tunnit maksetaan mobilepaylla 66599 tai tilille FI09 4450 0010 0747 60 ja maksun jälkeen lisään teidät yksityiseen facebook-ryhmään, mihin videot ilmestyvät

Tervetuloa mukaan tanssimaan ja fiilistelemään!

  Tanssija 1.

  Tanssija 2.

  Sähköposti

  Puhelinnumero

  Kirjoita kuvan merkit (tällä vältetään roskapostit)
  Käyttääksesi CAPTCHAa, täytyy lisäosan Really Simple CAPTCHA olla asennettuna.

   

  Liity postituslistallemme

  Saat sisäpiiritietoa tulevista tapahtumista, alkavista kursseista, tarjouksista yms!


   Happy Dancen uutiskirjeONLINE-palvelun uutiskirje

   Streamatut livetunnit
   - tule mukaan!