La 9.11. BILLY ELLIOT – Musikaali klo 19.00 Tampereen Työväenteatteri

Matkaan lähdetään Porin Vanhalta Linja-auto asemalta klo 17.00. Paluumatkalle lähdetään esityksen jälkeen, esityksen kesto noin 2h45min.

Ma 7.10. mennessä ilmoittautumiset pirjo.koskinen25@outlook.com. Maksu Porin Suomi-Kreikka yhdistyksen tilille FI53 1269 3000 6482 69, viite 1931.

Matka järjestetään yhteistyössä Porin Suomi-Kreikka yhdistyksen ja Happy Dancers klubin kanssa. Molempien yhdistyksen jäsenille matkan hinta 80€/hlö sisältäen lipun ja meno-paluu kuljetuksen. Ei-yhdistyksen jäsen 85€. Väliaikatarjoilusta myöhemmin.

Ihastuttava Billy Elliot valloittaa Tampereella, tehtaiden kaupungissa. Koskettava ja rakastettu musikaali kertoo kaivoskaupungin pojasta, jolla on unelma.
Lee Hallin kirjoittamaan tarinaan perustuva, palkittu musikaali on valloittanut maailmalla jo 12 vuotta. Tarinaa siivittää Elton Johnin musiikki.
Musikaalin keskeisiin rooleihin valittiin koe-esiintymisen kautta kuusi pirkanmaalaista poikaa ja tanssikoulun tyttöjen rooleihin yli kaksikymmentä pirkanmaalaista tyttöä. Syksyllä 2018 nämä pojat ja tytöt nähdään ammattinäyttämöllä. Ja niin myös kaivosmiehet ja koko kaupunki. Kaikkiaan hurjat 55 henkilöä valtaavat energiallaan, taidoillaan ja sydämellään yhden Suomen suurimmista musikaalinäyttämöistä teatterin historian yhdessä suurimmista tuotannoista. ”Billy Elliot on yksi 2000-luvun menestyneimmistä ja hienoimmista brittiläisistä musikaaleista. Tarina nuoresta Billysta, jonka veri sykkii tanssille, koskettaa ihmisiä monellakin eri tasolla. Se kertoo meille unelmista, toivosta, mahdollisuuksista – sekä peloista,ennakkoluuloista ja asenteista”, sanoo ohjaaja Samuel Harjanne. Hän on ansioitunut ohjaajana paitsi Suomessa myös kansainvälisillä näyttämöillä. Meillä on teille hieno tarina. Syksyllä 2018 näemme, onnistuuko kaivoskaupungin poika Billy pitämään kiinni omista tavoitteistaan perheensä ja koko kaupungin ennakkoluuloista huolimatta. Tervetuloa kannustamaan Billy kohti unelmaansa!

 

Liity postituslistallemme

Saat sisäpiiritietoa tulevista tapahtumista, alkavista kursseista, tarjouksista yms!


    Happy Dancen uutiskirjeONLINE-palvelun uutiskirje

    Streamatut livetunnit
    - tule mukaan!