Tanssikoulu Happy Dance ja Suomen Tanssipuoti paljastavat uudet yhteistyökuviot!

Tanssikoulu Happy Dancen Kati Koivisto avaa elokuussa 2019 uudet upeat tanssitilat Porin keskustan tuntumaan ja Suomen Tanssipuoti avaa saman katon alle Pop UP tanssitarvikeliikkeen! Olemme erittäin innoissamme yhteistyöstä ja sen tuomasta synergiasta. Tanssikoulu Happy Dancen tiloista on tarkoitus tulla tanssijoiden monitoimikeskus, jossa viikoittain opetetaan eritasoisia tanssitunteja ryhmille, järjestetään yksityistunteja, tiiviskursseja ja tapahtumia. Happy Dancen katon alle ovat tervetulleita kaikki tanssista innostuneet ikään katsomatta. 

Kati kertoo uudesta ja valtavan isosta ja innostavasta projektistaan näin: ”On aivan upeaa päästä avaamaan omaa unelmaa, oman tanssikoulun uusia – ihka omia tiloja. Kesän aikana suunnitellaan ja remppaillaan ja 20.8. tilat avataan suurelle yleisölle. 

Ihastuin tiloihin valtavasti ne nähdessäni ja saman tien sain intuition, että Tanssipuoti pitää saada mukaan yhteistyöhön, jotta saman katon alta tanssijat voivat saada sekä tanssioppia ja tunnelmaa sekä oikeat välineet tanssimiseen. Mahtavaa että Tanssipuodin yrittäjä Niina Huhtala sekä myymäläpäällikkö Reetta Mikola innostuivat tiloista yhtä paljon!

Odotan syksyä ja uusia tuulia kovasti – uutta sivua Tanssikoulu Happy Dancen historiassa. Tästä tulee huikeaa”

Tanssipuodin Niina ja Reetta ovat projektista ja Tanssipuodin uudesta myymälästä haltioissaan! Olemme tehneet Katin kanssa yhteistyötä jo 2000-luvun alkuvuosista alkaen, joten Katin ehdotettua meille yhteistyötä, olimme heti messissä! Tanssipuoti tulee jatkossa keskittämään toimintaansa niin, että perinteiset kivijalkaliikkeet palvelevat sekä Turussa että Porissa, verkkokaupan toiminnot keskitetään Turkuun ja tapahtumamyynti reissaa tanssitapahtumissa ympäri Suomen nykyiseen malliin. 

Yhteistyö Katin kanssa on aina ollut vaivatonta ja hauskaa. Katin ilo ja energia ovat tarttuvaa sorttia. Tervetuloa shoppailemaan ja tutustumaan mallistoon elokuussa 2019! 

 

Liity postituslistallemme

Saat sisäpiiritietoa tulevista tapahtumista, alkavista kursseista, tarjouksista yms!


    Happy Dancen uutiskirjeONLINE-palvelun uutiskirje

    Streamatut livetunnit
    - tule mukaan!