ALOITTAMINEN ON HELPPOA

Meillä tanssiharrastuksen aloittaminen on helppoa – mukaan tanssimaan voit yksin, kaksin tai porukalla ja ilman ennakkoilmoittautumista. Rahaa mukaan vain kertamaksun verran.

MILLOIN VOIN ALOITTAA

Mukaan tanssimaan voit tulla kun sinulle sopii -soolotanssitunneille ja paritanssien perusteihin (vihreä pallo) ovat ensikertalaiset erittäin tervetulleita – meillä on joka viikolla on uusia tanssijoita aloittamassa tätä ihanaa harrastusta!

PARINVAIHTO

Sunnuntain Paritanssitunneillamme toimii vauhdikas parinvaihto, johon kaikki osallistuvat.

PARITREENI

Paritreenitunnilla tanssimme etukäteen sovitun parin kanssa.

MITÄ PÄÄLLE

Mukavat ja joustavat vaatteet sekä jalkaan sopii alkuun tennarit, kävelykengät tai tossut, ota mukaan vaihtokengät – Kauppiksella ulkokengät jätetään eteiseen ja vaihdetaan sisäkengät jalkaan. Oman ja muiden turvallisuuden vuoksi korkkarit jätämme alkumetreillä kotiin. Tanssitaidon karttuessa suosittemme oikeiden tanssikenkien hankkimista.

TASOPALLOT

PERUSTEET: Aloita tästä, oppiminen on helppoa. Ennakkotaitoja ei tarvita. Jokainen tunti alkaa tanssin perusaskelten opettelusta. Vihreällä tasolla harjoitellaan ensimmäiset tanssikuviot, haetaan oikea rytmi ja opetellaan viemisen ja seuraamiset perusteita. Tällä tunnilla on kannustava oppimisilmapiiri ja tosi mukava meininki sekä paljon muitakin tanssin ensiaskeleiden ottajia. Tanssitaidon lisäksi saat energiaa, liikuntaa ja uusia kavereita. Hauskassa seurassa on kiva opetella tanssimaan.

Tavoite: Opit tanssilajien perusteet ja rohkenet lähteä tanssilattialle parin kanssa. Sinun on hyvä käydä samasta tanssilajista useampi vihreä tunti ennen siniselle tasolle siirtymistä.

KESKITASO: Jatka tänne, kun olet saanut vihreiltä tunneilta perusasiat haltuun ja tassisi alkaa sujua. Sinisillä tunneilla harjoitellaan mm. lisää kuvioita ja niiden variointia sekä saadaan vinkkejä musiikintulkintaan. Sinisten tuntien sisältöön kuuluvat olennaisena osana myös tanssiasennot, ja -otteet, tanssitekniikka sekä parityöskentely eli asiat, joiden varmaa hallintaa tarvitset punaiselle tasolle siirtymistä varten. Näillä tunneilla on hauska ja rento tekemisen meininki. Tällä tasolla saat usein vauhdikkaimman kehityksen omaan tanssiisi, kunhan maltat hankkia riittävästi toistoja. Sinisillä tunneilla opetettavat kuviot ja musiikintulkinta vaihtelevat, joten opit aina uusia asioita.

Tavoite: Tanssistasi tulee helppoa, nautinnollista ja sujuvaa. Osaat varioida perusaskeleet ja käännökset. Kanssasi on mukava tanssia ja osaat huomioida muut tanssijat. Suosittelemme pysymään sinisellä tasolla tarpeeksi pitkään, jotta valmiudet punaiselle tasolle ehtivät kehittyä.

HAASTAVA: Siirry tänne, kun osaat tanssia hyvin eli kun kehonhallintasi ja perustekniikkasi ovat hallussa, tunnet askelvariaatioita ja osaat tanssia sujuvasti musiikkiin. Punaisilla tunneilla keskitytään lajien karaktääreihin ja harjoitellaan haastavampia kuvioita sekä niiden variaatioita. Punaisilla tunneilla opit sujuvaa musiikintulkintaa ja kaunista lajinomaista tanssia. Punaisella tasolla oivallat, että tanssitaidon kehittäminen on elinikäinen prosessi, jossa ei ole koskaan valmis ja jossa eteen tulee aina uusia haasteita. Onneksi tunneilla on hauskaa ja matka on monesti määränpäätä tärkeämpi.

Tavoite: Olet monipuolinen ja suvaitseva tanssija, joka pystyy sujuvaan ympäristön, tilan ja parin huomioimaan tanssiin.

 

 

Liity postituslistallemme

Saat sisäpiiritietoa tulevista tapahtumista, alkavista kursseista, tarjouksista yms!


    Happy Dancen uutiskirjeONLINE-palvelun uutiskirje

    Streamatut livetunnit
    - tule mukaan!