Iloinen Happy Dance-poppoo suuntaa tämän kesän ekan bussimatkan Paville!

Perjantaina 25.5. klo 15.30 lähtö Tiilimäen Nesteeltä (Huom. autot parkkiin takapihalle), paluu Poriin yöllä tanssien jälkeen.

Hinta: HD-klubilaisille 25€ ja muille 30€, maksu maksetaan ennen reissua HD-Klubin tilille: FI03 57008120285080

  Matkustaja 1.

  Matkustaja 2.

  Sähköposti

  Puhelinnumero

  Kirjoita kuvan merkit (tällä vältetään roskapostit)
  Käyttääksesi CAPTCHAa, täytyy lisäosan Really Simple CAPTCHA olla asennettuna.

  Tietoa illasta:

  Tanssikouluissa ja –seuroissa harjoittelee valtavasti upeita tanssijoita, jotka eivät ole vielä tutustuneet nykyiseen lavatanssikulttuuriin ja PK-Seudun omaan kesälavaan Helsinki-Paviin.

  Pavilla järjestetään Perjantaina 25.5. tanssi-ilta erikoisteemalla ”Ekat Lavatanssit – Eka Pavi !!”.

  Ilta on tarkoitettu kannustamaan kaikkia tanssiharrastajia tutustumaan lavatansseihin ja tietty Paviin. Pavi lahjoittaa kaikille alueen tanssikouluille ja –seuroille kaksi yhden hinnalla alennuslippuja, jotta Paviin tutustuminen ei jää hinnastakaan kiinni. Kaikki kokeneet lavatanssijat ovat tietenkin erittäin tervetulleita samaan iltaan tekemään uusien tulokkaiden Ekasta Pavista mieleenpainuvan ja mukaansatempaavan.

  Illan erikoisohjelma alkaa jo 19.00 ihanan Kati Koiviston vetämällä tunnin mittaisella paritanssiopetuksella, jonka ideana on pääosin tutustuttaa tanssijoita toisiinsa jo ennen varsinaisten tanssien alkua ja tietenkin kerrata perusteita iltaa varten.

  Kello 20.00 alkaa tanssit ja yhtyeenä on yksi ja ainoaaaaaaaaaaa: KINOJAKE !.

  Koko tanssien ajan on käytössä jatkuva sekahaku kahden kappaleen välein.

  Yhtye on luvannut jo etukäteen ilmoittaa soittolistansa ja se on tanssiyleisön luettavissa, jotta jokainen tanssija koko ajan tietää mitä musiikkia seuraavaksi tulee ja hakukynnys olisi mahdollisimman matalalla. Kinojake Orkesteri tietää että illan vieraina on normaalia enemmän ensikertalaisia ja sovittaa ohjelmistoaan sen mukaisesti.Ohjelmistossa huomioidaan myös salsaharrastajat, swing-tanssijat ja Argentiinalaisen Tangon harrastajat.

  Vuoden 2015, 2016 ja 2017 Eka Pavi! tapahtumissa oli kaikissa yli 800 iloista tanssijaa, 2018 tupa on varmasti taas täynnä !

   

  Liity postituslistallemme

  Saat sisäpiiritietoa tulevista tapahtumista, alkavista kursseista, tarjouksista yms!


   Happy Dancen uutiskirjeONLINE-palvelun uutiskirje

   Streamatut livetunnit
   - tule mukaan!