fbpx

All inclusive LIVE kesätarjous

74,90 

Hyödynnä huikea kesätarjous – All inclusive LIVE 1.5.-31.8.2022 ajan vain 74,90€!  Tanssikoulu Happy Dancen tunneille voit nyt Porin lisäksi osallistua mistä tahansa maailman kolkasta – tarvitset vain tilan, koneen ja nettiyhteyden ja pääset tanssimaan niin Paritanssi Liven paritreenitunneilla kuin Soolotanssi Liven Latinobic, Latin Fusion ja Lavis-tunneille. Kesän ohjelmassa meneviä livestream-tunteja, väliviikoilla tallenteita sekä joka kuukausi oma LIVEMUSIIKKI-ILTA! 

Tilaamalla tämän tuotteen saat palvelun käyttöoikeuden ja soolotanssituntien sekä paritreenituntien livelähetysten katseluoikeuden määräajaksi ajalle 1.5.-31.8.2022.  Käyttöoikeus astuu voimaan, kun tilaus on maksettu. Tässä myös mitä mainioin lahjaidea!

Kertatilauksen voit maksaa verkkomaksupainikkeilla, lompakkopalveluilla tai luottokortilla sekä myös liikunta-ja kulttuurieduilla (Smartum, Edenred, Tyky, ePassi, Eazybreak). Maksuvaihtoehdot näkyvissä verkkokaupan kassalla. Määräajan päätyttyä katseluoikeus Online-palvelussa päättyy.

 

Tuotetunnus (SKU): all-inclusive-kesatarjous Osasto:

Kuvaus

Tuotteen tilaaminen edellyttää rekisteröitymistä, jossa luot itsellesi tunnuksen ja salasanan verkkopalveluun. Rekisteröityminen on ilmaista. Jos et ole vielä rekisteröitynyt Happy Dance -sivustolle, voit tehdä sen tilauksen yhteydessä verkkokaupan kassalla.

Rekisteröitymällä hyväksyt Happy Dance Online -palvelun käyttöehdot.

Otsikko

Go to Top