PARITANSSI

Iloisilla ja kannustavilla paritanssitunneilla tanssivat niin vasta-alkajat kuin pidempään tanssineetkin omissa tasoryhmissään. Laajasta paritanssi ohjelmasta löytyy perusteet – keskitaso – haastavia -tunteja.

Happy Dance - paritanssitunti

hd_lukujarjestys

Tanssikurssien viikkolukkarista löydät tanssittavat lajit ja päivät.  Tunneille ei ole ennakkoilmoittautumista. Et tarvitse omaa paria, voit aloittaa koska tahansa! Uudet alkeet ja jatko joka viikko.

Tästä näet  kevään 2020 lukkarin (pdf)

Paritanssien tuntien kuvaukset

PERUSTEET: Aloita tästä, oppiminen on helppoa. Ennakkotaitoja ei tarvita. Jokainen tunti alkaa tanssin perusaskelten opettelusta. Vihreällä tasolla harjoitellaan ensimmäiset tanssikuviot, haetaan oikea rytmi ja opetellaan viemisen ja seuraamiset perusteita. Tällä tunnilla on kannustava oppimisilmapiiri ja tosi mukava meininki sekä paljon muitakin tanssin ensiaskeleiden ottajia. Tanssitaidon lisäksi saat energiaa, liikuntaa ja uusia kavereita. Hauskassa seurassa on kiva opetella tanssimaan.

Tavoite: Opit tanssilajien perusteet ja rohkenet lähteä tanssilattialle parin kanssa. Sinun on hyvä käydä samasta tanssilajista useampi vihreä tunti ennen siniselle tasolle siirtymistä.

KESKITASO: Jatka tänne, kun olet saanut vihreiltä tunneilta perusasiat haltuun ja tassisi alkaa sujua. Sinisillä tunneilla harjoitellaan mm. lisää kuvioita ja niiden variointia sekä saadaan vinkkejä musiikintulkintaan. Sinisten tuntien sisältöön kuuluvat olennaisena osana myös tanssiasennot, ja -otteet, tanssitekniikka sekä parityöskentely eli asiat, joiden varmaa hallintaa tarvitset punaiselle tasolle siirtymistä varten. Näillä tunneilla on hauska ja rento tekemisen meininki. Tällä tasolla saat usein vauhdikkaimman kehityksen omaan tanssiisi, kunhan maltat hankkia riittävästi toistoja. Sinisillä tunneilla opetettavat kuviot ja musiikintulkinta vaihtelevat, joten opit aina uusia asioita.

Tavoite: Tanssistasi tulee helppoa, nautinnollista ja sujuvaa. Osaat varioida perusaskeleet ja käännökset. Kanssasi on mukava tanssia ja osaat huomioida muut tanssijat. Suosittelemme pysymään sinisellä tasolla tarpeeksi pitkään, jotta valmiudet punaiselle tasolle ehtivät kehittyä.

HAASTAVA: Siirry tänne, kun osaat tanssia hyvin eli kun kehonhallintasi ja perustekniikkasi ovat hallussa, tunnet askelvariaatioita ja osaat tanssia sujuvasti musiikkiin. Punaisilla tunneilla keskitytään lajien karaktääreihin ja harjoitellaan haastavampia kuvioita sekä niiden variaatioita. Punaisilla tunneilla opit sujuvaa musiikintulkintaa ja kaunista lajinomaista tanssia. Punaisella tasolla oivallat, että tanssitaidon kehittäminen on elinikäinen prosessi, jossa ei ole koskaan valmis ja jossa eteen tulee aina uusia haasteita. Onneksi tunneilla on hauskaa ja matka on monesti määränpäätä tärkeämpi.

Tavoite: Olet monipuolinen ja suvaitseva tanssija, joka pystyy sujuvaan ympäristön, tilan ja parin huomioimaan tanssiin.

 

Keskiviikon, Torstain ja Sunnuntain paritanssitunneillamme toimii parinvaihto, johon kaikki osallistuvat.

PARITREENI: Tiistaisin 20-21.30, keskiviikkoisin 20-21.30 sekä sunnuntaisin klo 17-18.30 paritreenitunneilla tanssitaan oman parin kanssa. Tunneilla keskitytään perustekniikkaan ja vienti-seuraamiseen. Paritreenin hinta 12€/hlö.

Hinnasto

ILTATUNNIT – PARITANSSITUNNIT, SOOLOTANSSITUNNIT JA JOOGA

1h / ilta / hlö 10€ / 9€
2h / ilta / hlö 18€ / 17€
3h / ilta / hlö 25€ / 24€
4h / ilta / hlö 31€ / 30€
 PariTreeni  12€/hlö

 

10kortti 79€ / 69€
20kortti 138€ / 128€
  • Leimakortit eivät ole voimassa tiistain PariTreeni tunneilla
  • Alehinnat koskevat opiskelijoita
Maksutavat

Käteinen ja Smartum liikunta- tai kulttuuriseteli sekä Tyky-kuntoseteli

VOIT HALUTESSASI MAKSAA TUNNIT MYÖS ETUKÄTEEN TILILLE:
Säästöpankki: FI09 4450 0010 0747 60, tulosta kuitti mukaan tunnille tullessasi!

Hinnat sisältävät:

  • arvonlisäveroa tunnin sisällöstä riippuen 10 % tai 24 %
  • Teosto ja Gramex maksut
  • opetuspalkkion
  • tilavuokran