Rekisterinpitäjä

Tanssikoulu Happy Dance, Vapaudenkatu 10, Pori

Y-tunnus: 2172302-1

Yhteyshenkilö tietosuoja-asioissa
Kati Koivisto
+358442919054
kati.koivisto (a) happydance.fi
Rekisterin nimi ja tietosisältö

Tanssikoulu Happy Dancen asiakasrekisteri

Yleistä henkilötietojen käsittelystä
Siltä osin kun Asiakasrekisteri sisältää henkilötietoja niiden käsittelyssä noudatetaan tietosuojalakia ja muita kulloinkin voimassaolevia lakeja, asetuksia, määräyksiä ja viranomaisohjeita, jotka koskevat henkilötiedon käsittelyä. Henkilötiedolla tarkoitetaan tietoa, joka on yhdistettävissä tiettyyn henkilöön. Tässä asiakirjassa kuvataan tarkemmin henkilötietojen keräämistä, käsittelyä ja luovutusta koskevat menettelytavat, sekä asiakkaan eli rekisteröidyn oikeudet.
Miten tietoja kerätään

Asiakas täyttää tunnille ilmoittautuessaan ilmoittautumislomakkeen. Alaikäisen asiakkaan sijasta henkilötietojen antajana voi toimia hänen huoltajansa. Lasten tanssitunneille, tanssimatkoille sekä postituslistalle liitytään tanssikoulun sivuilla olevan lomakkeen kautta.

Mitä tietoja kerätään

Saatamme kerätä seuraavia tietoja:

  • nimi
  • yhteystiedot sisältäen sähköpostiosoitteen
  • tietoja kuten mieltymykset ja kiinnostuksen kohteet
  • muita tietoja liittyen asiakaskyselyihin ja/tai tarjouksiin
Mitä kerättävillä tiedoilla tehdään

Keräämme tietoa ymmärtääksemme mitä haet, tarjotaksemme parempaa palvelua ja osittain seuraavista syistä:

  • Asiakassuhteen hoitaminen ja kehittäminen.
  • Parantaaksemme tuotteita ja palveluita.
  • Lähettääksemme uutiskirjeen tilaajille ajoittain mainoskirjeitämme uusista tapahtumista, erikoistarjouksista, kursseista ja matkoista.
  • Saatamme olla sinuun yhteydessä markkinointitutkimustarkoituksissa. Yhteydenotto voi tapahtua sähköpostilla, puhelimitse tai kirjeitse.
  • Muut vastaavat käyttötarkoitukset.
Turvallisuus

Olemme sitoutuneet huolehtimaan että tietosi ovat turvassa. Estääksemme laittoman tunkeutumisen järjestelmään tai tietojen vuotamisen, on käytössä erilaisia fyysisiä, sähköisiä ja toimintaa ohjaavia tapoja suojaamaan sähköisesti kerättyä tietoa.

Linkit muihin sivustoihin

Nettisivumme sisältää linkkejä muihin nettisivustoihin. Siirtyessäsi nettisivusta pois toiselle nettisivustolle tällaisen linkin kautta, emme millään tavoin ole osallisena näiden muiden sivujen tietoturvan kanssa. Tästä johtuen emme voi taata turvallisuuttasi ja yksityisyyttäsi näillä sivuilla eivätkä nämä ulkopuoliset sivustot sisälly tähän selosteeseen. Tarvittaessa tutustu kyseisen sivuston tietoturvamenettelyyn.

Henkilökohtaisten tietojen hallinta

Voit estää omien tietojesi keräämisen ja käytön seuraavilla tavoin:

  • aina kun sinua pyydetään täyttämään jokin lomake, tarkista kohta jossa voit valita ettei tietojasi käytetä suoramarkkinointitarkoituksiin
  • jos olet aiemmin hyväksynyt suoramarkkinoinnin, voit milloin tahansa perua sen ottamalla yhteyttä tanssikouluun.

Emme myy, jaa tai vuokraa henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille ellei meillä ole sinun lupaasi tai laki meitä velvoita niitä luovuttamaan.

Voit pyytää nähtäväksesi tiedot, jotka olemme keränneet sinusta ottamalla yhteyttä tanssikouluun.

Jos epäilet että tallentamamme tiedot sinusta ovat vääriä tai epätäydellisiä, ota yhteyttä mahdollisimman pian tanssikouluun. Oikaisemme mielellämme väärän tiedon.