fbpx

Soolotanssi LIVE kesätarjous

Soolotanssi LIVE kesätarjous

59,70 

Hyödynnä huikea kesätarjous – Soolotanssi LIVE touko-heinäkuu vain 39,90€! Tarjous voimassa äitienpäivä su 8.5. iltaan asti. Tanssikoulu Happy Dancen tunneille voit nyt Porin lisäksi osallistua mistä tahansa maailman kolkasta – tarvitset vain tilan, koneen ja nettiyhteyden ja pääset tanssimaan Latinobic, Latin Fusion sekä Lavis-tunneille olohuoneessa tai vaikka mökkilaiturilla! Live-tuntien lisäksi löydät online-palvelusta paljon meneviä tunteja ja live-tuntien tallenteita tanssittavaksi silloin kun sinulle sopii!

Tilaamalla tämän tuotteen saat palvelun käyttöoikeuden ja soolotanssituntien livelähetysten katseluoikeuden määräajaksi heinäkuun 2021 loppuun asti.  Käyttöoikeus astuu voimaan, kun tilaus on maksettu. Tässä myös mitä mainioin äitienpäivän lahjaidea!

Kertatilauksen voit maksaa verkkomaksupainikkeilla, lompakkopalveluilla tai luottokortilla sekä myös liikunta-ja kulttuurieduilla (Smartum, Edenred, Tyky, ePassi, Eazybreak). Maksuvaihtoehdot näkyvissä verkkokaupan kassalla. Määräajan päätyttyä katseluoikeus Online-palvelussa päättyy.

 

Tuotetunnus (SKU): kampanja-2 Osasto:

Kuvaus

Tuotteen tilaaminen edellyttää rekisteröitymistä, jossa luot itsellesi tunnuksen ja salasanan verkkopalveluun. Rekisteröityminen on ilmaista. Jos et ole vielä rekisteröitynyt Happy Dance -sivustolle, voit tehdä sen tilauksen yhteydessä verkkokaupan kassalla.

Rekisteröitymällä hyväksyt Happy Dance Online -palvelun käyttöehdot.

Go to Top