fbpx

Paritanssi LIVE kesätarjous

Paritanssi LIVE kesätarjous

79,60 

Hyödynnä huikea pääsiäistarjous – Paritanssi LIVE huhti-heinäkuu vain 64,90€! Tarjous voimassa ma 5.4 iltaan asti. Tanssikoulu Happy Dancen tunneille voit nyt Porin lisäksi osallistua mistä tahansa maailman kolkasta – tarvitset vain tilan, koneen ja nettiyhteyden ja pääset tanssimaan Paritanssi Liven paritreenitunneilla! Tunnit tanssitaan keskiviikkoisin klo 19-20.15 (keskitaso) ja sunnuntaisin klo 15-16.15 (perusteet/keskitaso). Voit oman parisi kanssa tanssia mukana tunnilla vaikka olohuoneestasi käsin. Päiväkohtaiset lajit ja poikkeuspäivät nähtävillä täällä.

Tilaamalla tämän tuotteen saat palvelun käyttöoikeuden ja paritanssituntien livelähetysten katseluoikeuden määräajaksi heinäkuun 2021 loppuun asti.  Käyttöoikeus astuu voimaan, kun tilaus on maksettu. Tässä myös mitä mainioin lahjaidea!

Kertatilauksen voit maksaa verkkomaksupainikkeilla, lompakkopalveluilla tai luottokortilla sekä myös liikunta-ja kulttuurieduilla (Smartum, Edenred, Tyky, ePassi, Eazybreak). Maksuvaihtoehdot näkyvissä verkkokaupan kassalla. Määräajan päätyttyä katseluoikeus Online-palvelussa päättyy.

 

Osasto:

Kuvaus

Tuotteen tilaaminen edellyttää rekisteröitymistä, jossa luot itsellesi tunnuksen ja salasanan verkkopalveluun. Rekisteröityminen on ilmaista. Jos et ole vielä rekisteröitynyt Happy Dance -sivustolle, voit tehdä sen tilauksen yhteydessä verkkokaupan kassalla.

Rekisteröitymällä hyväksyt Happy Dance Online -palvelun käyttöehdot.

Go to Top