fbpx

Häätanssi LIVE

48,90 

Tanssikoulu Happy Dancen Häätanssi LIVE tunnille voit nyt Porin lisäksi osallistua mistä tahansa maailman kolkasta – tarvitset vain tilan, koneen ja nettiyhteyden! Häätanssi LIVE tanssitaan lauantaina 19.6. klo 15.30-17, opetus tapahtuu reaaliajassa ja voit oman parisi kanssa tanssia mukana tunnilla vaikka olohuoneestasi käsin. Opetustunti tallennetaan ja voit halutessasi palata opittujen asioiden pariin kahden kuukauden ajan.

Tilaamalla tämän tuotteen saat palvelun käyttöoikeuden ja Häätanssi LIVE katseluoikeuden määräajaksi ajalle 19.6-31.8.2021. Tässä myös mitä mainioin lahjaidea!

Kertatilauksen voit maksaa verkkomaksupainikkeilla, lompakkopalveluilla tai luottokortilla sekä myös liikunta-ja kulttuurieduilla (Smartum, Edenred, Tyky, ePassi, Eazybreak). Maksuvaihtoehdot näkyvissä verkkokaupan kassalla. Määräajan päätyttyä katseluoikeus Online-palvelussa päättyy.

 

Tuotetunnus (SKU): haatanssi-live Osasto:

Kuvaus

Tuotteen tilaaminen edellyttää rekisteröitymistä, jossa luot itsellesi tunnuksen ja salasanan verkkopalveluun. Rekisteröityminen on ilmaista. Jos et ole vielä rekisteröitynyt Happy Dance -sivustolle, voit tehdä sen tilauksen yhteydessä verkkokaupan kassalla.

Rekisteröitymällä hyväksyt Happy Dance Online -palvelun käyttöehdot.

Otsikko

Go to Top