Tervetuloa tanssimaan!

Syysloman tanssihetki

Kaikille avoin Syysloman tanssihetki Onlinessa keskiviikkona 21.10. klo 19-20

Iloista tanssiliikuntaa suoraan kotiisi! Katin soolotanssitunnilla tulee paljon monipuolisia askeleita, tärkeää selkäjumppaa sekä vaihtuvia tanssirytmejä.

Vapaa pääsy – tule ja kutsu kaverisikin mukaan!

Syysloman tanssihetki tanssitaan verkon välityksellä. Tunti nähtävillä tällä sivulla 21.10. klo 19-20.

  • Suora lähetys aukeaa n. 15 min ennen tunnin alkua. Live-ruutu ilmestyy silloin tälle sivulle näkyviin.
  • Jos tämä sivu eivät päivity automaattisesti vähän ennen tunnin alkua, klikkaa päivitä sivu-linkkiä.
  • Jos et näe Live-ruutua, tarkistathan, että laitteestasi/selaimestasi on autoplay/automaattinen videon toisto sallittu.
  • Live-lähetys loppuu n. 15 minuuttia tanssitunnin päättymisen jälkeen. Ethän siis pysäytä lähetystä kesken tunnin, jotta saat varmasti tanssittua tunnin loppuun.
Päivitä sivu, jos yhteytesi katkeaa kesken liven

Rekisteröidy palveluun!

Rekisteröitymällä pääset pääset näkemään maistiaisia Onlinen harjoitusvideoista. Rekisteröityminen on maksutonta. Rekisteröidy täällä!
Ota rekisteröitymisen yhteydessä tilaukseen myös Onlinen uutiskirje, jotta saat sähköpostiisi ajankohtaiset tiedot kursseista ja tarjouksista!

Liity mukaan Onlineen!

19,90 € kuukausimaksuun kuuluvat kaikki soolotanssien livestream-tunnit sekä Happy Dance Onlinen videopalvelun treenipätkät!

Palvelun käyttöoikeuden ja soolotuntien livelähetysten katseluoikeuden saat tilaamalla joko kuukausittain uusittavan jatkuvan tilauksen tai määräaikaisen kertatilauksen.

Mikä ero on jatkuvalla tilauksella ja kertatilauksella?

Online jäsenyyden jatkuva tilaus on voimassa toistaiseksi. Tilaus maksetaan luottokortilla ja maksu veloitetaan tilauksen jälkeen automaattisesti kuukausittain. Jatkuvan tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa.

Online jäsenyyden kertatilaus on määräaikainen. Tilaat yhdellä kertaa 1-12 kk jäsenyyden (näkyy tuotesivulla päivien mukaan 30/60/90/… päivää jne). Kertatilauksen voit maksaa verkkomaksupainikkeilla, lompakkopalveluilla tai luottokortilla sekä myös liikunta-ja kulttuurieduilla (Smartum, Edenred, Tyky, ePassi, Eazybreak). Määräaikainen käyttöoikeus astuu voimaan, kun kertatilaus on maksettu. Käyttöoikeus päättyy määräajan päätyttyä.