Lauantaina 19.6. kaikki mitä tarvitset onnistuneeseen häätanssiin!

Harjoittelemme perusaskeleen, kauniin tanssiasennon, käännöksiä, liikkumista sekä muutaman tyylikkään häätanssiin soveltuvan pyörähdyksen. Tunnin tansseina valssi sekä hidas foksi. Opetus alkaa aivan alkeista eli mitään ennakko-osaamista ei tarvita. Tarvitset vain koneen, nettiyhteyden ja tilaa omassa olohuoneessa.

Opetus tapahtuu reaaliajassa Tanssikoulu Happy Dancelta Porista. LIVE-tunnin tallenne tulee näkyviin tälle sivulle 21.6. eli voit harjoitella saman tunnin monta kertaa kesän aikana, kätevää. Palvelu on käytössäsi 31.8  asti. Tämä on helppo tapa yllättää koko juhlaväki!

Opetus on erittäin selkeää ja käymme rauhallisesti kaikki asiat läpi, niin että varmasti jokainen oppii tanssimaan! Ammattitaitoisesta opetuksesta vastaa diplomitanssinopettaja Kati Koivisto.

LUE LISÄÄ JA TULE MUKAAN!

Liity postituslistallemme

Saat sisäpiiritietoa tulevista tapahtumista, alkavista kursseista, tarjouksista yms!


    Happy Dancen uutiskirje ONLINE-palvelun uutiskirje

    Streamatut livetunnit
    - tule mukaan!