RAUMAN TANSSIKURSSIT SYKSY 2017

Tanssikoulun Rauman ohjelmistoon kuuluvat viikoittain vaihtuvat lavatanssin perusteet- ja keskitason tunnit, joille osallistuminen on mahdollista milloin tahansa ilman ennakkoilmoittautumista. Vaihtuvan ja laajan ohjelmiston myötä tanssiharrastuksen aloittaminen on mahdollista joka viikko ympäri vuoden. Tunnilla on toimiva parinvaihto, johon kaikki osallistuvat.

PARITANSSIEN TUNTIEN KUVAUKSET

Joka tiistai tanssitaan neljä tuntia samaa lajia. Opetus lähtee joka kerta perusteista klo 18 ja etenee siitä haastaviin asioihin aina klo 22 asti.

vihreä 30x30  PERUSTEET KLO 18

Aloita tästä, oppiminen on helppoa. Ennakkotaitoja ei tarvita. Jokainen tunti alkaa tanssin perusaskelten opettelusta. Vihreällä tasolla harjoitellaan ensimmäiset tanssikuviot, haetaan oikea rytmi ja opetellaan viemisen ja seuraamiset perusteita. Tällä tunnilla on kannustava oppimisilmapiiri ja tosi mukava meininki sekä paljon muitakin tanssin ensiaskeleiden ottajia. Tanssitaidon lisäksi saat energiaa, liikuntaa ja uusia kavereita. Hauskassa seurassa on kiva opetella tanssimaan.

Tavoite: Opit tanssilajien perusteet ja rohkenet lähteä tanssilattialle parin kanssa. Sinun on hyvä käydä samasta tanssilajista useampi vihreä tunti ennen siniselle tasolle siirtymistä.

vihreä 30x30  PERUSTEET/KESKITASO KLO 19

Jatkaa edellisen tunnin asioista. Olet valmis kohtaamaan uusia haasteita ja haluat varmuutta ennen siniselle tasolle siirtymistä. Opetusaiheisiin kuuluvat mm. vahva perustekniikka sekä peruskuviot. Jos mietitään ”vanhaa tasoajattelua” tämä taso vastaa tasoltaan ALKEISJATKOA!

Tavoite: Tällä tasolla saat tanssitanssilajien perusteet varmoiksi ja sujuviksi, rohkenet lähteä tanssilattialle parin kanssa ja uskallat vähäsen jo varioida musiikkia ja nauttia.

Sinun on hyvä käydä samasta tanssilajista useampi vihreä/sininen tunti ennen siniselle tasolle siirtymistä. Jos olet epävarma tasostasi, kysy opettajalta. Muista että aina kannattaa ennemmin palata vihreälle ja muistella kuin hypätä siniselle tasolle liian aikaisin!

sininen 30x30 KESKITASO KLO 20

Jatka tänne, kun olet saanut vihreiltä tunneilta perusasiat haltuun ja tassisi alkaa sujua. Sinisillä tunneilla harjoitellaan mm. lisää kuvioita ja niiden variointia sekä saadaan vinkkejä musiikintulkintaan. Sinisten tuntien sisältöön kuuluvat olennaisena osana myös tanssiasennot, ja -otteet, tanssitekniikka sekä parityöskentely eli asiat, joiden varmaa hallintaa tarvitset punaiselle tasolle siirtymistä varten. Näillä tunneilla on hauska ja rento tekemisen meininki. Tällä tasolla saat usein vauhdikkaimman kehityksen omaan tanssiisi, kunhan maltat hankkia riittävästi toistoja. Sinisillä tunneilla opetettavat kuviot ja musiikintulkinta vaihtelevat, joten opit aina uusia asioita.

Tavoite: Tanssistasi tulee helppoa, nautinnollista ja sujuvaa. Osaat varioida perusaskeleet ja käännökset. Kanssasi on mukava tanssia ja osaat huomioida muut tanssijat. Suosittelemme pysymään sinisellä tasolla tarpeeksi pitkään, jotta valmiudet punaiselle tasolle ehtivät kehittyä.

sininen 30x30 KESKITASO/HAASTAVA KLO 21

Nämä tunnit sopivat sekä sinisen että punaisen tason tanssijoille. Sinulla on näille tunneille tullessasi jo paljon tanssikilometrejä takana. Opetettava tanssitekniikka on tarkkaa ja kuvioissa sekä musiikintulkinnoissa riittää pureskeltavaa pidempään tanssineille.

Tavoite: Tanssit nauttien, leikitellen ja sujuvasti. Olet toivottu tanssipartneri parketeilla ja osaat huomioida myös tanssiparisi taitotason ja sopeuttaa omaa tanssiasi siihen.

Muista ottaa vauhtia punaiselle tasolle myös palaamalla välillä sinisille ja vihreille tunneille. Toistoista ja tekemisen meiningistä koostuu huippuhyvä kivijalka vahvalle tanssitaidolle. Toistoja, toistoja, toistoja!

 

OPETTAJANA JOONAS KAINULAINEN
JoonasKati_pieni 004
HYVÄ TIETÄÄ
  • Tunnin kesto on noin 50 min, tuntien välillä on juomatauko
  • Tunnit ovat kertaluontoisia, jokainen kaksi tuntinen on oma kokonaisuutensa
  • Ei ennakkoilmoittautumista
  • Et tarvitse omaa paria
  • Paritanssitunneilla on parinvaihto, johon kaikki osallistuvat, näin kaikki pääsevät takuulla tanssimaan
  • Tanssikoulu Happy Dance ei ole vakuuttanut oppilaitaan. Suosittelemme kaikille vapaa- ajan vakuutusta.
  • Mukavan rennot vaatteet, kengät joilla on helppo liikkua. (esim. kävelykengät) Jos olet aloittamassa tanssiharrastusta emme suosittele korkokenkiä heti alkuun.
YHTEISTYÖSSÄ

Yhteistyössä Juha Laihoniemi ja Kaisa Huunonen. Heidän opetuksessa pääset syventymään oman parisi kanssa syksyn aikana Tangoon. www.juhajakaisa.com

hot!

29.8 KORTIN (10 TAI 20) OSTAJALLE ILLAN TUNNEILLE VAPAA PÄÄSY!

Kortin ostajalle 2h lahjakortti kaupanpäälle!
70€

10kortti 70€/60€        20kortti 120€/110€       10kortti alle 30v 50€

Ale hinnat koskevat opiskelijoita ja alle 30 v.

OHJELMA SYKSY 2017

29.8.

Fusku

5.9.

Foksi/Tango

12.9.

Bugg 2h / Bugg liikkuva 2h (Antti)

19.9

HLF 2h / Hitaat 2h 

26.9.

Salsa

3.10.

Tango

10.10.

Fusku

17.10.

Hidas valssi (Antti)

24.10.

Bugg

31.10.

Bachata 2h / Salsa 2h

7.11.

Cha Cha/Rumba

14.11.

Humppa+Jenkka 2h / Fusku 2h

21.11

Arg.Tango 2h / Tango

28.11.

Fusku

.

HINNAT
1h / ilta / hlö 9€ / 8€
2h / ilta / hlö 16€ / 15€
3h / ilta / hlö 23€ / 21€
4h / ilta / hlö 29€ / 25€
10kortti 70€ / 60€
20kortti 120€ / 110€
10kortti alle 30v. 50€

Ale hinnat koskevat opiskelijoita ja alle 30-vuotiaita

10- ja 20kortit käyvät Raumalla tiistain tunneilla sekä Happy Dance Porin tanssitunneilla Ke,To ja Su.

MAKSUTAVAT

Käteinen, pankkikortti ja Smartum liikunta- tai kulttuuriseteli sekä Tyky-kuntoseteli

PAIKKA JA SIJAINTI

Paikkana toimii VARASTOKLUBI (Sinari). Osoite Aittakarinkatu 14, Rauma.