ilmoittautuminen kevään 2020 tunneille alkaa 13.12

ILMOITTAUDU MUKAAN

hd_kevat2020_lastentanssiJPEG

HAPPY KIDS 5-7v TIISTAISIN LASTEN TANSSI& MINIDISCO

Tanssinopetus kehittää lapsilla monia asioita: ryhmädynamiikkaa, koordinaatiokykyä, luovuutta, oman kehon hallintaa, myönteistä minäkuvaa, suvaitsevaisuutta, sosiaalisia taitoja ja kuntokin kasvaa kuin vahingossa!

Tavoitteena on tuottaa lapselle iloa liikkumisesta. Pääpaino on lapsen luovan mielikuvituksen käyttämisellä. Leikin, rytmin, laulun ja tanssin avulla kehitetään perusliikuntataitoja, koordinaatiota, motoriikkaa, musikaalisuutta ja sosiaalisuutta. Tunneilla tutustutaan eri tanssitekniikoiden alkeisiin ja opetellaan pieniä tansseja. Tärkein tavoite on kuitenkin luoda lapselle lämmin suhde tanssiin ja musiikkiin.

 POIKIEN OMAT FORTNITE & BREIKKI-TANSSITUNNIT

Tanssikoulu Happy Dancen tanssivalikoima laajenee, kun pojat saavat omat tanssituntinsa maanantaisin ja keskiviikkoisin! Tunneilla harjoitellaan Fornite-tanssimuuveja sekä breikin perusliikkeitä. Mitään ennakko-osaamista ei tarvita, rohkeasti vaan mukaan tanssimaan!

 HAPPY KIDS 8-12v TORSTAISIN

Myös isompien ryhmässä luovuus, ryhmädynamiikka ja oman kehon hallinta ovat suuressa osassa. Tunneilla tutustutaan eri tanssitekniikoiden alkeisiin ja välillä heittäydytään menevän disco- ja lattarimusiikin maailmaan!