TERVETULOA TANSSIMAAN KANSSAMME!

Paritanssi- ja soololattareihin sekä lasten tanssiopetukseen keskittyvä HAPPY DANCE -tanssikoulu tanssittaa Porin Mies-lauluntalolla. Tanssikoulun ohjelmistoon kuuluvat soololattareiden lisäksi viikoittain vaihtuvat lavantanssin alkeis- ja jatkotunnit, joille osallistuminen on mahdollista milloin tahansa ilman ennakkoilmoittautumista. Vaihtuvan ja laajan ohjelmiston myötä tanssiharrastuksen aloittaminen on mahdollista joka viikko ympäri vuoden. Toimiva ja vauhdikas parinvaihto takaa, että kaikki pääsevät tanssimaan.

Happy Dance - Kati Kainulainen

Kati on kokenut opettaja (diplomitanssinopettaja AMK), joka tunnetaan vauhdikkaasta opetustyylistään. Kati on opettanut jo toistakymmentä vuotta ja hän onkin ehtinyt puuhastella tanssin parissa monenmoista. Tärkeimpinä saavutuksina voidaan mainita menestyvän Tanssikoulu Happy Dancen perustamista Poriin, mediapersoona Joonas Hytösen luotsaamista tanssin maailmaan Tanssii Tähtien kanssa -ohjelmassa sekä pitkäjänteistä Latinobic-tuotemerkin kehittämistä ja ohjaajien koulutusta. Vuonna 2012 Kati valittiin Pori Jazzeilla ylivoimaisellä äänivyöryllä Positiivisimmaksi Porilaiseksi.

JoonasKati_pieni 004

Joonas (tanssinopettaja STOL) on taitava tanssija ja selkeä sekä äärettömän pedanttinen opettaja, jonka ensi metrit parketeilla luisteltiin jo lapsuudessa. Hänellä on tyylikäs perustekniikka, joka yhdistyy selkäytimestä tulevaan tarkkaan musiikintulkintaan. Siksi Joonaksella on paljon annettavaa aivan jokaiselle seuratanssijalle. Joonas on jo vuosikausia opettanut yhdessä Katin kanssa, joten tällä parivaljakolla yhteisopetus sujuu kuin tanssi.

Kati & Joonas ovat tällä hetkellä yksi suomen ehdottomasti suosituimmista seuratanssiopettapareista – eikä syyttä: Joonaksen ääretön selkeys ja pedantti luonne yhdistettynä Katin räiskyvään energiaan ja rautaiseen ammattitaitoon tekevät tästä parivaljakosta pettämättömän yhdistelmän! Heitä tapaa viikkotunneilta Porista ja Turusta sekä viikonloppuleireiltä ja tanssitapahtumista ympäri maata.